Forum » Strojna oprema » Problem s pekačem
Problem s pekačem
2bad4u ::
Imam problem s pekačem. Enako se dogaja, če pečem preko Nero-ta ali pa kar preko integriranega zapisovalnika v winXP.
K problemu.. ko zapisuje datoteke na cd ni nobenega problema, na koncu mi napise da je zapis uspesno zakljucen. Vendar je ena razlika napram prej, ko je delovalo vse normalno. Ko je zapis uspesno zakljucen mi ne odpre avtomatsko cdroma (kot bi zamrznilo nekaj). Ko ga ročno s pritiskom na gumb odprem, pa delujejo winXP normalno naprej.
Vendar, ko vstavim CD zopet nazaj v enoto je le-ta prazen.
Mogoče kakšna ideja, kaj bi lahko bilo narobe? Je mogoče pekač svoje oddelal?
K problemu.. ko zapisuje datoteke na cd ni nobenega problema, na koncu mi napise da je zapis uspesno zakljucen. Vendar je ena razlika napram prej, ko je delovalo vse normalno. Ko je zapis uspesno zakljucen mi ne odpre avtomatsko cdroma (kot bi zamrznilo nekaj). Ko ga ročno s pritiskom na gumb odprem, pa delujejo winXP normalno naprej.
Vendar, ko vstavim CD zopet nazaj v enoto je le-ta prazen.
Mogoče kakšna ideja, kaj bi lahko bilo narobe? Je mogoče pekač svoje oddelal?
LP, Gasper
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši ponudnik interneta za ruralna območja?Oddelek: Omrežja in internet | 3220 (2929) | starfotr |
» | Trojan.Gpcoder.G (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 200047 (193235) | Cold1 |
» | Kateri poklic?Oddelek: Izdelava spletišč | 2955 (2463) | SanAndreas |
» | Premikanje znotraj istega diska/particije na XPOddelek: Operacijski sistemi | 1094 (973) | CyberPunk |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13152 (7669) | Geronimo11 |