» »

Piti brez, ''goltanja''

Piti brez, ''goltanja''

Nejc1994 ::

Kako piti brez goltanja ,npr: pir.
Da sam usujes notr.

mihec87 ::

Odpreti moraš grlo.Kako ti pa ne znam razložit.Potem pa hodiš naokrog ko balon..

guest #44 ::

To moreš prašat kako žensko, ki deep throat-a. ;) Neka finta z tisto zapiralko pri ščitnici...kako se že kliče.

black ice ::

Traja en čas, da se natreniraš. Kot je rekel jverne, moraš sprostiti zapiralko. En kolega pije tako kot po tekočem traku. Seveda ko pride za njim... >:D

Aston_11 ::

Prjatu iz Žalca, ki je imel doma pivovarno, je naredil el. napravico - štoparico. Si dal kozarec gor, ko si ga dvignil, je začelo šteti in ko si ga položil nazaj, je nehalo. Tale s pivovarno je pol litra zlil vase v nekaj manj kot dveh sekundah. Prvi naslednji je bil s sedmimi ali šestimi. Seveda pa ni zlil vase. Neki bruc iz MB ga je hotel šišniti, pive zmanjkalo, z vinom. V enih 10 minutah je zlil vase ene 3 litre vina. Kozlal od centra do šiške (smo šli na konja) in nazaj. Je pa razlagal, da si naredi neki podtlak nekje (v želodcu, kako mi ni jasno), potem pa je vlil zadevo vase - kot kaže, moraš kontrolirati refleks požiranja...

korenje3 ::

c**ksuckerji to obvladajo ;)

Yohan del Sud ::

Imam manjšo anekdoto na to temo. Pred leti in leti sva na nekem sindikalcu s kolegico šla stavit (standarden krigl) in sem zmagal za mišjega. Beri štopano 2 napram 2,25 s. Ali tam nekje, ni bil prvi krigel tisti dan. Posledično, sem jo tudi povabil, da to svoje čudežno grlo demonstrira na mojem ... ekhm. Fino me je zatrla, da imam sam isto sposobnost in lahko to sam sebi demonstriram. :P.
Zadeva v praksi ni preveč uporabna, razen na pivskih vajah ali pa za tisto kar je korenje3 izjavilo (ne vem, najbrž :O).
Poskusi takole. Na stežaj odpri usta in dihaj skozi. Nato stisni predpono in na mrtvo prekini dihanje. Potem pa vlivaj noter. Najprej svetujem manj, ker se ti bo sicer vključil kozlalni refleks. Če se ponesreči in tvoja vdova toži Slo-Tech, tega nisi prebral od mene. ;)
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Male pivovarnice

Oddelek: Loža
312521 (1419) marvin42
»

Cene piva skočile v nebo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
23150818 (32822) SonoR
»

Coca Cola - sprememba okusa? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16624116 (17783) RejZoR
»

Milena Miklavčič blog- Ali je ta ženska na drogah?

Oddelek: Loža
63589 (3167) nanpots

Več podobnih tem