Forum » Pomoč in nasveti » Težava z zaslonom
Težava z zaslonom
crazyLIKEme ::
Živjo
Ravnokar mi je crknil zaslon na prenosniku. Računalnik dela normalno.
Edino zaslon je bel. Najprej so se pojavile barvne črte, vendar namizje se je še videlo, nato sem ugasnila in še enkrat zagnala računalnik in od takrat je zaslon bel. Z eno črno packo in neko črno črto.
Računalnik je trenutno povezan na dodatni zaslon, na katerega sem podvojila sliko in slika dela normalno.
Kaj zna kdo razložit, kaj se je zgodilo in kako bi se dalo popraviti? Aja računalnik je Asus x71sl
Zadeva izgleda podobna tej sliki samo da je črn flek manjši in je ekran cel bel. Z računalnikom nisem nikamor udarila v to sem prepričana, pa tudi v garanciji ni več.
Ravnokar mi je crknil zaslon na prenosniku. Računalnik dela normalno.
Edino zaslon je bel. Najprej so se pojavile barvne črte, vendar namizje se je še videlo, nato sem ugasnila in še enkrat zagnala računalnik in od takrat je zaslon bel. Z eno črno packo in neko črno črto.
Računalnik je trenutno povezan na dodatni zaslon, na katerega sem podvojila sliko in slika dela normalno.
Kaj zna kdo razložit, kaj se je zgodilo in kako bi se dalo popraviti? Aja računalnik je Asus x71sl
Zadeva izgleda podobna tej sliki samo da je črn flek manjši in je ekran cel bel. Z računalnikom nisem nikamor udarila v to sem prepričana, pa tudi v garanciji ni več.
http://crazyl1keme.deviantart.com/
- spremenila: crazyLIKEme ()
Pentium ::
lahko, da se je samo iztaknil podatkovni kabel za monitor. to se lahko zgodi že zaradi odpiranja in zapiranja monitorja. druga varianta je, da je ta kabel zanič. tretja varianta pa je, da je odpovedal cel monitor. to zadnje, je po mojem mnenju najverjetneje.
servis bo znal napako definirati in jo zelo verjetno tudi odpraviti.
servis bo znal napako definirati in jo zelo verjetno tudi odpraviti.
#000000 ::
Guznila zi je grafika 150%
Se da popravit vendar ni poceni.
Se da popravit vendar ni poceni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
DeeCoy ::
Pa ka ti je, external dela uredu, se pravi da ni grafa, ampak tisto kar je Pentinum napisu. Sam ene 10% šans je za grafo.
#000000 ::
Kaj se razburjaš ejga. Čisto možno je, ravno v tem trenutku imam plužno ki dela na externega OK. na lokalnega pa niti trzne ne, in vem 10000000% je grafika v pizdi. Če plačaš kako pravo cifro evrov ti posnamem zadevo :)
crazyLIKEme ::
Crknu je LDC panel, vsaj tako sem razumela serviserja. Popravilo pride okoli 200EUR.
Tema lahko gre na zaklep.
Hvala za pomoč
Lp cLm
Tema lahko gre na zaklep.
Hvala za pomoč
Lp cLm
http://crazyl1keme.deviantart.com/
KruceFix ::
Zdravo!
Kakšne težave naj bi imel moj ekran? Kaj pomeni ta sivkasta lisa?
[URL=http://www.shrani.info/view.php?filenam...
Najlepša hvala za odgovore ... :)
Kakšne težave naj bi imel moj ekran? Kaj pomeni ta sivkasta lisa?
[URL=http://www.shrani.info/view.php?filenam...
Najlepša hvala za odgovore ... :)
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
kam moram gledat da vidim liso?
Klikni na sliko in boš videl na sredini slike (beri ekrana) siv pravokotnik oz. sivkasto liso ...
kam moram gledat da vidim liso?
Klikni na sliko in boš videl na sredini slike (beri ekrana) siv pravokotnik oz. sivkasto liso ...
Opa oprosti, mislil sem, da jo PRINT SCREEN pokaže na sliki, pa sem zdaj poštudiral da ne, da je slika normalna ... nevem kako bi vam pokazal, kako zgleda ta lisa ...
Se opravičujem ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KruceFix ()
lol. si mislil da bo print screen pokazal defekte ekrana?
Dejansko sem tok neumen, da sem res to mislil ... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | net frameworkOddelek: Operacijski sistemi | 1301 (727) | Lonsarg |
» | Zamenjava izdelka - nujno bi rabil pomoč (simobil - toptime)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3549 (2553) | berlusconi |
» | Galaxy S IV ali XperiaZOddelek: Mobilne tehnologije | 1798 (1314) | bobby |
» | Velik računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (2113) | doki6 |
» | Gmail napakaOddelek: Omrežja in internet | 839 (785) | matichy |