» »

O zobozdravnikih in zavarovalnicah

O zobozdravnikih in zavarovalnicah

genius11 ::

Je res, da letno zavarovalnica plača le 50 evrov/pacienta.
Če je ta vsota pravilna mi ni jasno potem slednje, 1 zdravljenje zoba bi stalo javnega zobarja okol 150 evrov, take cene imajo tudi privat zobozdravniki....zavarovalnica plača pa le 50 evrov.
In še eno vprašanje, sitnosti okol živcov, ko ti zobar bza z iglicami, v preteklosti sem to že doživljal, ampak ne vem zakaj ne dajo inekcije...ali lahko zahtevam pred posegom inekcijo.
  • spremenil: genius11 ()

kixs ::

Pa si kdaj sel k privatniku?

Navadno je okoli 150EUR samo en obisk, da ti porihta zob, pa so potrebni navadno trije obiski.

lp

genius11 ::

Seveda, tako ceno ima moj privat zobozdravnik.
Od začetka do konče zalivke je cena okol 120-140 evrov, če se zob zdravi, če je samo zalivka in največja stane 50-60 evrov.

Poznam pa tudi oderuške zobarje k so 3x dražji, ampak kvaliteta je na višku, ordinacija nova, povrhu pa so še mačke dobre notri, mlade z dobrimi joški.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: genius11 ()

Nagi Bator ::

kixs je izjavil:

Pa si kdaj sel k privatniku? Navadno je okoli 150EUR samo en obisk, da ti porihta zob, pa so potrebni navadno trije obiski.

Ze n-tic! Res ne vem h kakim oderuhom eni hodite. Pa lahko majo njihove med. sestre ne vem kake joske. Za ta dnar grem raje na kurbe ;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laser - Zobozdravnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
839931 (3535) Jure14
»

Privat zobar vs. na koncesijo (strani: 1 2 )

6724274 (13343) w0mbat
»

Odprt zob- čakat 6 mesecev ali dat 120 evrov in bo takoj popravljeno (strani: 1 2 3 )

10428516 (9026) mat xxl
»

Zobobol po plombiranju (strani: 1 2 )

518330 (6841) mahoni
»

zobar ™

417896 (5786) detroit

Več podobnih tem