Forum » Pomoč in nasveti » Plav ekran/usb
Plav ekran/usb
turkx90 ::
Uglavnem nekaj mescev nazaj sem odpru temo, da se mi usake tolko zaustavi windows in se pojavi plav ekran, na katerem se mi izpise določen error. In vedno bol se mi zdi, da je to zaradi problemov z usb porti. Ko menjam kasno usb napravo se veckrat to zgodi(včasih tudi samo od sebe).
Danes naprimer, sem imel celo noc prizgan pc in zjutraj slisim da se mi resetira. In potem ko se je računalnik hotu restartat, se je ustavlo tam, še preden gre v windows. Zaustavilo pa se je pri napisu "initializing usb" in ni šlo naprej. Potem pa ko sem sam še enkrat resetiral, se je vse normalno zagnalo.
In še nekaj me zanima,v osebnem računalniku imam wireless ključek, kateraga morem ob vklopu računalnika vedno potegnit z usb porta in ga spet uključit, čene ne začne delovat. Mislim, da to tudi ni normalno..:P
Pa še miško moram včasih izključit in spet vključit da deluje.
Danes naprimer, sem imel celo noc prizgan pc in zjutraj slisim da se mi resetira. In potem ko se je računalnik hotu restartat, se je ustavlo tam, še preden gre v windows. Zaustavilo pa se je pri napisu "initializing usb" in ni šlo naprej. Potem pa ko sem sam še enkrat resetiral, se je vse normalno zagnalo.
In še nekaj me zanima,v osebnem računalniku imam wireless ključek, kateraga morem ob vklopu računalnika vedno potegnit z usb porta in ga spet uključit, čene ne začne delovat. Mislim, da to tudi ni normalno..:P
Pa še miško moram včasih izključit in spet vključit da deluje.
Jankolovski ::
Posodobi BIOS, pa to ti nej posodobi nekdo ki ima malo pojma o računalnikih, ker lahko zajebeš!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Z220 - Boot z USB kljucaOddelek: Operacijski sistemi | 1859 (1589) | Jirzy |
» | samsung ue32f5000Oddelek: Zvok in slika | 1812 (1127) | Razerzone |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10801 (8315) | krepki |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2150 (1831) | Duhec |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3559 (2701) | frudi |