Forum » Pomoč in nasveti » phpBB3 kako dodati posebne tage pod nick
phpBB3 kako dodati posebne tage pod nick
RejZoR ::
Okej, niti ne vem kje naj to vprašam, tle al v programiranju...
Skratka, postavljam nek forum in bi rad, da bi vsi "uradni" člani te organizacije imeli pod nicki nek specifičen tag oz ime skupine v kateri so, da jih vsak navaden uporabnik prepozna in loči od navadnih smrtnikov.
Ker tega nisem našel pod običajnimi nastavitvami sklepam, da moram mal pobrskat po CSS style sheetu. Kakšen nasvet kaj moram dodat in kje, da dobim željen rezultat? Sem spregledal v nastavitvah ali moram v CSS style sheet dodati kakšno vrstico? Se mi pa ne sanja kaj in kam moram dodat kakšen string.
Sedaj je tako:
RejZoR
[AVATAR]
Št postov: XX
Bi pa imel tako:
RejZoR
Skupina Ovc
[AVATAR]
Thx
Skratka, postavljam nek forum in bi rad, da bi vsi "uradni" člani te organizacije imeli pod nicki nek specifičen tag oz ime skupine v kateri so, da jih vsak navaden uporabnik prepozna in loči od navadnih smrtnikov.
Ker tega nisem našel pod običajnimi nastavitvami sklepam, da moram mal pobrskat po CSS style sheetu. Kakšen nasvet kaj moram dodat in kje, da dobim željen rezultat? Sem spregledal v nastavitvah ali moram v CSS style sheet dodati kakšno vrstico? Se mi pa ne sanja kaj in kam moram dodat kakšen string.
Sedaj je tako:
RejZoR
[AVATAR]
Bi pa imel tako:
RejZoR
Skupina Ovc
[AVATAR]
Thx
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR ::
No sedaj sem sam ugotovil finto. Ta zadeva se imenuje "Ranks" in je pod Users and Goups zavihkom (Manage ranks), ustvariš nov rank po želji in ga dodeliš izbranemu uporabniku (greš v njegov profil). Pol pa se na forumu pod nickom pojavi ta napis.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 27037 (22649) | alexz |
» | RAM2 servis -kaj naj naredim?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11440 (10414) | LuGi |
» | spletna stran, problemOddelek: Izdelava spletišč | 1671 (1133) | mte |
» | AMD potihoma izdal nov procesorOddelek: Novice / Procesorji | 2520 (2520) | AtaStrumf |
» | Kako aktivirati CSS v htm ??Oddelek: Izdelava spletišč | 1521 (1402) | webfreak |