» »

nalaganje filma na youtube

nalaganje filma na youtube

roman11 ::

Imam težave pri nalaganju mojega videa, oziroma izdelane kompilacije preko Proshow producerja na youtube. Kolikšna je omejitev? 1GB? Ali je kaj veeč ? Ker tisti fajl, ki je dolg pod 1G sem naložil, za ostale mi pa pravi da je preveliko. Enega sem namreč hotelk dat še gor je pa velik 1,16GB. Kakšen je pravi postopek. Problem je tudi ta, da če kliknem na link za tistega ki je že gor ga dobim ,drugače pa ga enostavno ne najdem. Primer: tale je gor za tegale pa mi pravi da je prevelik

Jankolovski ::

Ja vem da ti youtube pusti od Aprila 2010 dalje, da naložiš video do 2GB-velikosti!!!
Probaj drugi posnetek razdeliti na dva dela ker se mi zdi da imajo omejeno na 15 minut ali 2 GB!!!!
Seveda ti pa ne kaže tudi prave velikosti v HD kar je veliko več, ker kot vidiš maš 240p,360p,480p kvalitete. Probaj dat gor video samo s 240p kvaliteto in ne z 360p in 480p!!!

roman11 ::

Fantje, prekonvertiral sem v WMV format, sedaj bom pa videl kako in kaj. Se pa res zahvaljujem za vaše nasvete. To sta moja prva dva videa, ki sem/ju bom naložil gor. Gre pa za ohranjanje tradicije Slovencev, ki se več ali manj pozablja, kar pa seveda ni prav, Naše društvo z mano na čelu se je pa odločilo, da to ohrani za naše zanamce. Sodeluje tudi TV Koper in naslednja oddaja bo v nedeljo ćez 14 dni v oddaji Ljudje in zemlja. Vabljeni!

Pa še enkrat hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube počasen

Oddelek: Omrežja in internet
476830 (5721) Xserces
»

Youtube zelo počasen (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8811012 (8055) HeMan