Forum » Pomoč in nasveti » Chroome & youtube problem
Chroome & youtube problem
turkx90 ::
Uglavnem odkar sem formatiral pc in nanj naložil windows xp, mi ob uporabi youtuba v brskalniku google chroome, žačne štekat cel računalnik. Včasih nemorem niti gledat normalno posnetke, ker preskakujejo, uglavnem mi youtube očitno požre cel ram. Prej, ko sem imel windows 7 je bilo vse normalno. Pozna kdo mogoče razlog?
Siddh ::
zakaj si sploh šel nazaj na xp?
drugače pa poskusi drugo verzijo gonilnikov za grafično naložit
al pa drugo verzijo chroma
drugače pa poskusi drugo verzijo gonilnikov za grafično naložit
al pa drugo verzijo chroma
turkx90 ::
Evo sem sledil navodilom, vendar imam jaz samo to moznost za deaktivirat... In če to deaktiviram, mi flash player ne dela več.
Windows sem menjal na xp, ker sem instlairal 3 razlicne Win7 in na nobenem mi ni hotlo it na org serverje pri cod2. Na koncu je samo na win xp delalo. S tem da sm najprej igral na 7, vendar me pol ni pustilo več.
gorenjc ::
Namesti naj se flash player, kik je namenjen za druge brskalnike. Če je privzeti plugin za flash v Chrome-ju onemogočen, bo uporabljal sistemski plugin za flash in sicer C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 26536 (23822) | Qushaak |
» | Google Chrome shranitev Facebook gesla problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2728 (2528) | Valentin |
» | Težave s Flash Playerjem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 832 (795) | SLO_Matej |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 2959 (2605) | slovenec_89 |
» | Youtube ZaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1832) | galu |