Forum » Kaj kupiti » Katero grafično za dva monitorja?
Katero grafično za dva monitorja?
davey ::
Trenutno imam ATI Radeon 7500 64Mb DDR (powered by ATI). Imam težavo z uporabo dveh monitorjev in sicer je monitor, ki je priklopljen na DVI (preko DVI-VGA adapterja), meglen. Poskusil sem zamenjati adapter, monitorje in driverje, pa nič ne pomaga!
Kdo ima kakšno idejo, oziroma mi priporoča kakšno drugo grafično kartico?
Kdo ima kakšno idejo, oziroma mi priporoča kakšno drugo grafično kartico?
David
gumby ::
če se ne misliš igrati, potem razmisli o kakšnem matrox-u. sicer ni vrhunec tehnologije, ima pa definitivno najlepšo sliko med vsemi karticami, ki sem jih do zdaj videl.
kuglvinkl ::
O tem smo že globo, na dolgo in široko, predvsem pa zelu uporabno razglabljali že tukaj:
Dva monitorja na eni kišti
Dva monitorja na eni kišti
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
Očitno je s karto nekaj narobe. Poizkusi drugo. Sicer pa, na kakšni ločljivosti pa teraš sekundarni monitor?
Your focus determines your reallity
davey ::
Oba monitorja sta 17" IBM G74 (poskusil sem tudi z Panasonicom SL70) in vse laufam na 1024x768 in 60Hz. Če dam na višjo frekvenco (70 ali 75 Hz) se meglenost še poslabša...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11868 (9344) | PrimozR |
» | PC-(HDMI-DVI)-Monitor ne delujeOddelek: Zvok in slika | 3725 (2183) | sl0wking |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7043 (6295) | Janac |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18897 (12413) | Ursus |
» | dual monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 2951 (2317) | kunigunda |