Forum » Pomoč in nasveti » Ubuntu in Vista
Ubuntu in Vista
drejc87 ::
Imam težavo z namestitvijo.
Imam samo eno particijo na kateri imam naloženo Visto, sedaj pa sem downloadal Ubuntu 10.10 katerega sem naložil preko windowsow. Ko sem prišel v Ubuntu mi je pisalo: NI KORENSKEGA DATOTEČNEGA SISTEMA, TO LAHKO POPRAVITE IZ MENIJA RAZDELKOV. Vendar ni nobenih drugih opcij, da bi lahko kje kaj kliknil razen ponovni zagon, wireles.
Kako sedaj usposobiti zadevo?
Hvala in lp!
Imam samo eno particijo na kateri imam naloženo Visto, sedaj pa sem downloadal Ubuntu 10.10 katerega sem naložil preko windowsow. Ko sem prišel v Ubuntu mi je pisalo: NI KORENSKEGA DATOTEČNEGA SISTEMA, TO LAHKO POPRAVITE IZ MENIJA RAZDELKOV. Vendar ni nobenih drugih opcij, da bi lahko kje kaj kliknil razen ponovni zagon, wireles.
Kako sedaj usposobiti zadevo?
Hvala in lp!
RejZoR ::
Kako si ga naložil preko Windowsev? Si Ubuntu installer zagnal v Visti al si bootal z Ubuntu live CD-jem in tam izbral install?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
drejc87 ::
Sedaj pa niti ne morem v Visto priti, niti formatirat diska (probal sem z vistinim cdjem in winxp). Nek problem je v pci.sys
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drejc87 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 najuspešnejši Microsoftov operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25889 (22644) | Jst |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10622 (7375) | techfreak :) |
» | TRIPLE BOOT Mac OsX Xp in VISTAOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (1714) | maxsis |
» | Ubuntu 7.10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5964 (5390) | stalker |
» | Protipiratski Vistin SP1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 6245 (6243) | Jst |