Forum » Programska oprema » STEAM
STEAM
Margecan ::
Lep pozdrav
mene nekaj zanima....danes pridem domov in prigme komp po 3 dneh in ko hočem zalaufat steam mi začne javljat da je bil najde trojanski kojn :S v steamu in karkoli naredim ali virus izbrišem ali premaknev v zabojnik mi potem vseeno negre v steam..in se zato danes zbrisal steam in vse igre kot so cod7 in left 4 dead2 in nanovo naložim steam ampak mi s5 začne javljati za trojanskiga konja :S.prosim povejte kaj naj naredim
mene nekaj zanima....danes pridem domov in prigme komp po 3 dneh in ko hočem zalaufat steam mi začne javljat da je bil najde trojanski kojn :S v steamu in karkoli naredim ali virus izbrišem ali premaknev v zabojnik mi potem vseeno negre v steam..in se zato danes zbrisal steam in vse igre kot so cod7 in left 4 dead2 in nanovo naložim steam ampak mi s5 začne javljati za trojanskiga konja :S.prosim povejte kaj naj naredim
- premaknil iz Mobilne tehnologije: Gandalfar ()
Mare3 ::
Izbriši antivirus ker so vsi te programi praktično neuporabni in samo upočasnjujejo komp. Že dlje časa ne uporabljam več antivirusov in vse dela tako kot je treba s tem da je vse še hitreje.
techfreak :) ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater antivirus ?Oddelek: Programska oprema | 2886 (965) | solatko |
» | Origin (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 27177 (10508) | mailer |
» | Nov računalnik, slabo delovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9646 (8499) | m0LN4r |
» | Windows Vista dela vedno počasnejeOddelek: Operacijski sistemi | 1688 (1118) | bluefish |
» | Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8872 (6800) | MrStein |