» »

Študentka Računalništva in Informatike se slikala za PLAYBOY

Študentka Računalništva in Informatike se slikala za PLAYBOY

1
2
»

undefined ::

ROK wrote:

> Ice-man in Dami : ni res. Punca ne predstavlja neke nevem kake lepote.

Sem kje mogoče omenil njeno lepoto? Drugače pa mislim, da je lepota stvar posameznika. Meni tudi ni ravno všeč, pa ne bom šel zaradi tega pljuvati po njej, get the point?

> Videl že VeLiKo lepših deklet. Nevem zakaj se one nočejo slikat.

Jaz tudi ne. Mogoče zato, ker onim ne paše, drugim pa? Zakaj bi pa morale vse riniti v isto smer, kot čreda ovac? Saj so tudi dekleta posameznice, ki razmišljajo zase.

> Kokr sm do zdej spremljal Slo. Playboy so notr sam bl 'take'.

Hja, hvala, ker si podal svoje mnenje. Ne moreš pa stvari ravno posploševat. Če bi bile vsem take, potem tudi ne bi nobenega Playboya več prodal. In tudi ti sam ga verjetno ne bi gledal, če ti nekaj v njem ne bi bilo všeč. :>

> Ne me narobe razumet, ampak mislim da je deklca rabla samo neki dnarja in ker ni preveč pametna je šla delat no.

Mogoče pa ji je primanjkovalo denarja za nadaljno izobraževanje in je izbrala to kot vmesno priliko za zaslužek? Sicer res malce kočljivo, pa kaj potem? To je popolnoma njen problem, kaj počne v svojem lajfu. Zaradi mene je lahko tudi lezbijka, pa zakaj bi me to motilo? Res ne vem. To je pač ona, ne jaz, in zato me nima kaj motiti.

> Bi že razumel da je manekenka or sth., ampak da se gre računalničarka slikat za playboy...weird...ampak očitno izjeme obstajajo...

Jaz ne vidim tu kaj čudnega. 'Računalništvo' je le poklicna smer, tako kot so vse ostale. Kako lahko ta odloča, ali bo ona šla se slikat ali ne? Ali pa hočeš reči, da je 'računalništvo' že religija, katera ima omejitve?

Rok Rok, saj če nekaj ne razumeš, ker si še mlad, potem raje premisli, preden nekaj izrečeš. Boš pa (mogoče) enkrat razumel, da se vsak zrel posameznik odloča in razmišlja zase, ne pa le slepo sledi ostali čredi. Vsak dela svoje izbire v življenju, vsak dela napake in kdo zahudiča smo zdaj mi tukaj, da ga bomo zaradi njegovih odločitev, ki so presenetljivo drugačne od naših, šimfali na veliko? Če človeku ne moreš pokloniti dobre besede, slabe tudi ni treba, saj ti ta ženska ni nič storila, ali pač? Naučiti se je potrebno sprejemati tudi drugačne od nas, saj noben ni popolnoma isti drugemu.

Anyway, da se ponovim; vsi šimfarji, grow up.

:)

tha_man ::

Word. :)

Meni se zdi kar luštna punca :D In ji čestitam za pogum da se je šla slikat!
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Dami ::

IceMan: hvala kr si odpisal namesto mene:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

R0K ::

Ice : jest lohk šimfam koker čem, kogarkoli, si mislim da je kreten kdorkoli. Jest pač tako mislim o njej? Ti pač misliš drugače. Jebat ga :D če bi bli vsi enaki, bi bil 'svet' malo dolgočasen...

Men ne zgleda nič ekstra, slišal sem marsikaj o tem kako ona kaj v šoli (pa ne samo na unem forumu), kako se obnaša in podobno....

Sicer pa se ne ti nič za mene bat, raje ti odrasti da boš lahko sprejemal tudi mnenja drugih. To je pač Forum.

Tr0n ::

Heh, kako predvidljiv odgovor Rok. Try better next time :).

undefined ::

> Ice : jest lohk šimfam koker čem, kogarkoli, si mislim da je kreten kdorkoli. Jest pač tako mislim o njej? Ti pač misliš drugače.

Jaz konkretno nič ne mislim o njej, ker je sploh ne poznam. Ko bi jo enkrat spoznal, pa bi si že lahko ustvaril neko mnenje o njej. Ampak bi to mnenje po vsej verjetnosti tudi zadržal zase, saj ni potrebno, da vsi vedo, kaj jaz mislim o posamezniku, ali pač?

> Jebat ga če bi bli vsi enaki, bi bil 'svet' malo dolgočasen...

To rečenico moraš le sam sprejeti. Saj če bi jo, potem ne bi tako šimfal nepoznanih ljudi zgolj na podlagi njihovih odločitev.

> Men ne zgleda nič ekstra

Men tud ne, what's your point?

> slišal sem marsikaj o tem kako ona kaj v šoli (pa ne samo na unem forumu), kako se obnaša in podobno....

Jaz sem slišal, da je Coperfield šel skozi kitajski zid, letel po zraku, izmaknil kip svobode, etc. Ampak veš kaj? Jaz jim ne verjamem.

> Sicer pa se ne ti nič za mene bat, raje ti odrasti da boš lahko sprejemal tudi mnenja drugih. To je pač Forum.

Moraš se naučiti razlikovat pomena 'mnenj' od 'šimfanj', to sta namreč dva povsem različna pojma.

:)

Gh0st ::

No, no, fantje "PEACE".
Za take stvari je potreben pogum. V tako majhni državi kot je Slovenija, kjer bi teoretično lahko bil vsak vsakemu sosed, je to pogumno dejanje. Samo ljudje imajo na žalost zavist. Modelka je pač rabla denar, al pa je hotla sama sebi dokazat, da je sposobna sprejeti ultimat. Sej u Sloveniji je veliko lepih pa tudi ne-tako-lepih žensk. Ampak lepota je stvar posamenzika (kot je že nekdo prej izjavu). Je pa res da je "playboy-scena" v sloveniji u peesdi. Tiste, ki se upajo ponavadi niso nevem kako privlačne.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

undefined ::

Najbolj zanimivo pa je brati komentarje slik na www.glasujzame.com. Kaj podobnega nisem zasledil še nikjer po tujih rating straneh. Slovenci smo res specialni. :)

R0K ::

LOL Ice kira huda stran. Pa kiri hudi komentarji. Nuoro...:D

Avalonis ::

Ko berem komentarje na forumi od FERI sem vesel, da sem bil tam samo en semester (sedaj FRI abs.), ker tako zahrbtnega in ogabnega folka jaz ne bi mogel tolerirati za sošolce. Fuj! Sami prasci!!!

PaJo ::

Komentarji tam so zelo cudni se strinjam tudi sam, samo moras razumet da so ti komentarji po vecini komentarji brucov, ki se ne vedo kak pa kaj:D
Jaz sem sam student 5-tega letnika in mi ni bilo nikoli zal da sem sel v MB namesto v LJ. V glavnem ne si jemat vzorca po principu parih bedakov.

Sicer pa moje menenje na to punco je tako, da je to njena stvar in ce si upa je zelo pogumna, zdaj ce je to naredila zaradi kesa, pa kaj, je ze vedela zakaj:) Pa tudi tista slika ki okoli krozi se vidi da je profi narejena, tako da stvar lepo izgleda, pac moje mnenje:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

obožujem debeluške (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16037453 (32031) Silck
»

Playboy

Oddelek: Loža
385106 (3448) bajsibajsi
»

Linki <- to me muči

Oddelek: Izdelava spletišč
5942 (835) pivmik
»

Sexi dvojčici (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22421872 (12629) Yohan del Sud
»

Katera fakulteta

Oddelek: Šola
363330 (2190) dejc2

Več podobnih tem