Forum » Mobilne tehnologije » Simobil ... Dve naročnini?
Simobil ... Dve naročnini?
Cicek1 ::
Pozdravljeni, nekaj me zanima... Imam paket Orto u nulo, ki pa mi je že zdavnaj potekla zato bi si rad kupil nov telefon in sicer Sony Ericsson Xperia X10,vendar ker je le ta zelo drag sem se odločil da bi sklenil še eno naročnino in sicer za kakšen dražji paket in zato bi bil telefon cenejši (potem bi to naročnino dal mami sam pa bi obdržal Orto u nulo paket ki ga že imam)! Zdaj pa me zanima če ima lahko en uporabnik sklenjeni dve naročnini pri Simobilu?
GeForce ::
Verjetno se da, no vsaj na Mobitelu se to da, tako da najbolje da pokličeš na SiMobil in vprašaš....ampak a si ziher da te bo telefon prišel ceneje, kljub temu da boš plačeval več naročnine?
z3ro ::
semizdi da je blo včasi, da je lahko imela ena oseba do 3 ali 4 (ne vem točno) sklenjene pogodbe naenkrat..
dolegar ::
Kot fizična oseba imaš lahko dve naročnini.
ThinkPad T60 (intel Core2duo T7400 @ 2.16GHz)
15.4" 1680×1050 FlexView
Ram: 2GB Disk: Hitachi 120GB
15.4" 1680×1050 FlexView
Ram: 2GB Disk: Hitachi 120GB
blaz87 ::
Naročnin imaš lahko tudi 7 ali pa več. Je pa tako, da do 2 gre brez problema, ostale pa grejo na dodatno preverjanje. Če se izkaže, da si dober plačnik ni ovire za odobritev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nerazumljive (oz. sumljive? )ponudbe telefonskih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 3060 (1874) | ivanuscha |
» | Simobil vrača udarecOddelek: Mobilne tehnologije | 5863 (3833) | MisterR |
» | menjave mobilnih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 4305 (3814) | Lonsarg |
» | Vaš ponudnik mobilne telefonijeOddelek: Mobilne tehnologije | 3851 (2733) | zee |
» | Orto u nulo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12230 (8485) | neres |