» »

Problem ASUS N53JN-SX107D

Problem ASUS N53JN-SX107D

okip32 ::

Živjo.
Imam zgoraj omenjen prenosnik in me zanima, če ima kdo težave z njim. Meni je zgleda crknila grafika,ker mi kaže INTEL HD grafiko, namesto GeForce GT 335M. Imam pa še 4Gb pomnilnika, uporabljenega je pa samo 3,79Gb Zakaj to? Saj ni integrirana grafika. Kdo krade spomin?
Win7 je 64bit.
Hvala.

69charger ::

Intelova grafična pobere spomin iz rama plus doda svojega. S temi ASUSi je pa baje nek problem da se grafična izklopi v BIOSih.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

A res??? Ja kaj pa zdaj? A je treba na servis, ali lahko kako to sam rešim?

Ko zaženeš računalnik,mislim da ti pokaže,pritisneš DEL ali F2 in se ti odprejo BIOSi. Poglej če imaš kje Graphic Card na ON/OFF ali ENABLE/DISABLE.

Saj to vem, kako prit v BIOS. Ampak nima kake funcije za VKLOP ali IZKLOP.

Hm potem pa nisem ziher. Imaš vklopljen preklop na nvidio ob obremenitvah?

Je že šel na servis. Bomo videli, kaj bo tam.

Živjo.
Dobil se prenosnik, ampak je v še slabšem stanju, kot pa se ga poslal. Dobil sem ga brez baterije, napake niso odpravili, čeprav so menjali osnovno ploščo v(ne vem zakaj, če pa je problem v grafiki), pa še nekaj tipk ne dela na tipkovnici. Ne morem razumet, da lahko imajo "šalabajzerji" pooblaščene servise. Jutri grem na zvezo potrošnikov in hočem nov računalnik. Servis pa je : SISTEM ENA d.o.o.

Sem ugotovil, da na Nvidia forumu ljudje sprašujejo o istih težavah. Zgleda, da gre za serijski problem pri GT335 grafikah. Ampak to bi mogli pooblaščeni serviserji vedet in javit trgovcem.... Če bi živeli v pravljicah.

Boky ::

Okip, se je zadeva že zaključila? Če ja, kako?

Oj. Sem šele zdaj videl. Sorry. Ja, se je.Zdaj je vse Ok. Vse smo uredili. Zdaj dela BP. Menjali Osnovno ploščo in tipkovnico, baterijo so našli. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dilema pri nakupu prenosnika...

Oddelek: Kaj kupiti
202222 (1818) krizkraz
»

Ugašanje prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
173667 (2929) slassi
»