Forum » Navijanje » Naviti Athlona 2200+
Naviti Athlona 2200+
Baza ::
Mene pa zanima kako navit Athlona XP 2200+ tako da ga nebi poskodoval ali pa celo unicil? Imam Abit AT7 512 DDR rama od Kongstona( 266) pa Zalmanov bakren ventilator ki to zadevo hladi! Napajalnik je 300W ali pa 350W ( nism zihr).Kako bi to zadevo spravu na najvecjo mozno frekvenco pa da bo stabilno deloval? Ali je mozno odlepanje tega proca? Kokr vem se je dal prejsnje nekako z svincnikom odklent??
Thx v naprej!
Thx v naprej!
- spremenilo: Baza ()
OwcA ::
Vem, da veliko (preveč?) zahtevam, ampak a si ne bi najprej morda ogledal člankov (recimo ODKLEPANJE ATHLONA XP) in že odprtih tem foruma na tej strani?
Baza ::
Sm si ga ze sam mi ne pomaga kej prevec ker ni ista plata ni isti procesor in ni isto! Tko da bi rad od enga k to zna al pa je to ze delu da mi pove kaj pa kako.!!
smilyxx ::
Glede odklepanja je tole malo bolj zapleteno, a 200+ boš zelo težko in malo navil. Medtem ko lahko 1600+ spraviš tudi do 2000.
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Duron 1800 ali Sampron 2200+ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4241 (3569) | kixs |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2193 (1657) | OwcA |
» | večna drama, kateri AMD XP kupit za max izkoristek cpu hitrost/OC/cena ???Oddelek: Navijanje | 2194 (1498) | Cako |
» | Unlock AMD XP in stabilnost ???Oddelek: Navijanje | 1289 (906) | R@C@ |
» | Athlon XP 1800+Oddelek: Navijanje | 1684 (1206) | Malecky |