Forum » Kaj kupiti » Rabim pomoč/nasvet
Rabim pomoč/nasvet
cyber897 ::
Pozdravljeni.
A bi mi lahko kdo svetoval kateri gamerski prenosni računalnik se trenutno najbolj splača kupiti? Zanj sem pripravljen odšteti od 1.500 € pa do 2.500 €.
Najlepša hvala za vse odgovore.
A bi mi lahko kdo svetoval kateri gamerski prenosni računalnik se trenutno najbolj splača kupiti? Zanj sem pripravljen odšteti od 1.500 € pa do 2.500 €.
Najlepša hvala za vse odgovore.
svetetko ::
Najverjetneje bos se od koga dobil podobno mnenje; namrec gamerski prenosnik je fail. Veliko bolje prides cez s prenosnikom za 500 evrov (za potrebe prenosljivosti) ter stacionarnim racunalnikom z monitorjem za recimo 1500 evrov. To bi skupaj naneslo 2000 evrov. Imas pa vse, tako prenosljivost, kot visoko zmogljivost v igrah, ter velik ekran.
Vsak stacionarni racunalnik za 1000 evrov v igrah gladko zmelje prenosnike po 2500 evrov. S tem da bolj ucinkovito hladi vse skupaj, ter tudi nudi vec udobja pri igranju.
Vsak stacionarni racunalnik za 1000 evrov v igrah gladko zmelje prenosnike po 2500 evrov. S tem da bolj ucinkovito hladi vse skupaj, ter tudi nudi vec udobja pri igranju.
cyber897 ::
Ja... hvala za tvoj odgovor, vendar nisem spraševal, če je gamerski prenosnik fail ali ne... temveč kateri bi bil najboljši oz. katerega se splača trenutno kupiti?
Me zanima, kako bi bilo s tem? http://www.comshop.si/src/article.php?a...
Hvala.
Me zanima, kako bi bilo s tem? http://www.comshop.si/src/article.php?a...
Hvala.
bajsibajsi ::
Res nisi vprasal, ce je gamerski prenosnik fail ali ne, ampak ima "svetetko" prav. Placal bos 2000-2500 evrov in s tem uzival v igrah cca. 2 leti, nakar bos ugotovil, da tisti cas novejse igre ne mores sploh vec igrati oz. z niskimi frejmi na nizkih nastavitvah.
Medtem ko bo takrat racunalnik za 600 evrov deloval bolje, kot tvoja 2500 evrov "zastarela" skatla... z graficno kartico, ki bo takrat vredna 50 evrov, katero pa seveda ne bos mogel zamenjati.
Gaming prenosniki so fail, razen v primeru bogatasev.
Medtem ko bo takrat racunalnik za 600 evrov deloval bolje, kot tvoja 2500 evrov "zastarela" skatla... z graficno kartico, ki bo takrat vredna 50 evrov, katero pa seveda ne bos mogel zamenjati.
Gaming prenosniki so fail, razen v primeru bogatasev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook Air in nekaj uprašanj o IOS (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15780 (8355) | Red_Mamba |
» | Študij - kaj kupiti prenosnik ali nov namizni računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2778 (1591) | oemdzi |
» | Laptop - Za šolo&zabavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2567 (2340) | Xardas16 |
» | Gamerski računalnik do 1500€! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13508 (11442) | s51as |
» | kateri notesnik za igranje zahtevnih igerOddelek: Kaj kupiti | 2294 (1757) | Hardstyle |