Forum » Programska oprema » Tomato (mac naslovi)
Tomato (mac naslovi)
Rias Gremory ::
Pozdravljeni!
Kakšen teden imam Tomato firmwire na linksys routerju wrt54gl. Ko grem na stran od routerja mi pod zavihkom device list pokaže 3 ISTE mac naslove vendar imajo različen ip naslov, vendar tam ko bi mogla pisati ime naprave je prazno pri vseh 3 mac naslovih. Druge mac naslove in imena prikaže v redu. Edino še nekaj mi je čudno da so tisti 3 je čudni mac naslovi in mac naslov od mojega računalnika isti na tistem mestu v oklepaju(xx:1D:xx:xx:xx:xx).
Upam da sem dovolj razumljivo napisal
Lp, LinksysOne
Kakšen teden imam Tomato firmwire na linksys routerju wrt54gl. Ko grem na stran od routerja mi pod zavihkom device list pokaže 3 ISTE mac naslove vendar imajo različen ip naslov, vendar tam ko bi mogla pisati ime naprave je prazno pri vseh 3 mac naslovih. Druge mac naslove in imena prikaže v redu. Edino še nekaj mi je čudno da so tisti 3 je čudni mac naslovi in mac naslov od mojega računalnika isti na tistem mestu v oklepaju(xx:1D:xx:xx:xx:xx).
Upam da sem dovolj razumljivo napisal
Lp, LinksysOne
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
techfreak :) ::
Naprava je hotela nov/dodaten IP? Če ti pa ne prikaže imena pa ga očitno nimaš nastavljenega.
Napiši "čudne" MAC naslove, da vidimo če je res kaj narobe.
Napiši "čudne" MAC naslove, da vidimo če je res kaj narobe.
Eto link do slike:
P.S.: Te mac naslovov brez imen je kdaj 2, 3 ali pa 4 tako da jih je kdaj več ali manj tako da nevem kaj je.
P.S.: Te mac naslovov brez imen je kdaj 2, 3 ali pa 4 tako da jih je kdaj več ali manj tako da nevem kaj je.
sepravi da sem lahko brez skrbi :)
In najlepša hvala za pomoč techfreak!
In najlepša hvala za pomoč techfreak!
SaXsIm ::
In kaj je fora "barvanja" lokalnih ip naslovov? Sploh v primeru, ko zunanjega pustiš nepobarvanega...
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 65164 (635) | tramvaj |
» | MAC naslov in UniFiOddelek: Mobilne tehnologije | 1943 (1598) | SeMiNeSanja |
» | IP WIFI kamera - spremenjen ip - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3610 (3144) | refosk |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 16954 (16199) | Tilen |
» | Omejevanje prenosaOddelek: Omrežja in internet | 2147 (1475) | Tilen |