Forum » Programska oprema » Start>programs>... v W2K se progiji skrijejo ..
Start>programs>... v W2K se progiji skrijejo ..
Opkow ::
Al kdo ve kje se izklop nastavitev v W2K pri start>program, k se vsi programi k jih ne uporabljas cca 7 dni skrijejo in se prikazejo sele k pritisnes na spodnjo puscico k je na dnu menija, ali ce nekaj casa ostanes v meniju in se pol avtomatsko prikazejo ...
Mene to full mot, pa sm isku povsod po settingih in nikjer nc najdu .. :(
Al je treba kej v registri uredit ...
Mene to full mot, pa sm isku povsod po settingih in nikjer nc najdu .. :(
Al je treba kej v registri uredit ...
Shershen ::
verjetno ti bo čez čas šlo na jetra tudi ozginjanje naslovov v priljubljenih (ista stvar)...to pa izklopiš v tools->internet options->advance->odklukaj enable presonalized menu
Opkow ::
Hm .. Al tam tud izginjajo. Zaenkrat se nism opazu ... To je pa res stupid.
Hvala vama za informacijo. :)
zdj vsj vem kako so to rec poimenovali pri Microsoftu (...presonalized menu)
Hvala vama za informacijo. :)
zdj vsj vem kako so to rec poimenovali pri Microsoftu (...presonalized menu)
andrej ::
obcasno je zadeva na Start meniju res dobrodosla, v Favorites v IE pa res bolj moti kot pa koristi...
Kekec ::
Podobne fore so tud v Officeu 2000
ce koga moti: gre s tools ->customize->Options:Menus show recently used command first
evo pa smo pokril vse!
ce koga moti: gre s tools ->customize->Options:Menus show recently used command first
evo pa smo pokril vse!
matevzm ::
Meni je tudi vsec v start meniju in me spravlja ob zivce v IEju. V IEju ima grdo navado, da poleg neuporabljanih odstrani najbolj uporabljane. Ne, vem, a se mu counter obrne ali kaj, ampak mi zre zivce, ko moram vsake 14 dni brskati bookmarke ven.
andrej ::
ja bookmarki niso prevec dobro poslihtani... Tukaj mi je Netscape resitva boljse ko vse zabrise v eno html datoteko, ki jo lahko dostopas tudi remote in jo enostavno skopiras... da niti ne govorimo o popratnosti milijona shortcutov na disku...
Drugace pa se to zna kaj hitro spremenit, ker bomo v prihodnosti tak podobne zadeve shranjevali na kaksen strezniku na internetu, tako kot zdaj to dela MS Messenger z kontakti... to je zelo prirocno ker ti omogoca da mas vse bookmarke pri roki ne glede na katerem racunalniku delas...
Drugace pa se to zna kaj hitro spremenit, ker bomo v prihodnosti tak podobne zadeve shranjevali na kaksen strezniku na internetu, tako kot zdaj to dela MS Messenger z kontakti... to je zelo prirocno ker ti omogoca da mas vse bookmarke pri roki ne glede na katerem racunalniku delas...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefoxova nova oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20365 (15072) | schurda |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48752 (41725) | Bistri007 |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45727 (40046) | PrimozR |
» | Vista slaba v UIF testih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9215 (6219) | MrStein |
» | IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14120 (9083) | OrlyTM |