» »

Kako ojačati nizke tone?

Kako ojačati nizke tone?

vrecek96 ::

Mene pa zanima če se mogoče s kakšnim programom da ojačati nizke tone... Imam logitech x-530..

matonson ::

Katero zvočno pa imaš?
Ponavadi ima že software od zvočne opcijo za pojačanje. Lahko pa tudi v EQ povišaš glasnost do 60Hz ter mogoče malo do 125Hz.
Software maš pa naslednji:
- DFX
- izotope OzoneMP

Žal sta ob plačljiva.

Zanimivo, da imaš problem pri teh zvočnikih. Jaz sem vedno imel probleme s preglasnim basom pri teh zvočnikih. Obupen je, če sem iskren:).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matonson ()

Saj ne da bi bil problem. Bassi so enkratni, vendar bi rad izvedel kako bi bili lahko še močnejši... :)

zos ::

Z equalizerjem.

S kerim? A ubsataja kšn da bi ves zvok ki ga računalnik odda spremenil?

energetik ::

Ja pa sej imaš že equalizer, če imaš nameščen taprav driver za zvočno (oz. za matično).

Jst imam drug problem - pri Logitechovem 2.1 sistemu so basi prehudi pri nekaterih TV oddajah. Predvsem v kakšnih amerikih dokumentarcih imajo nenormalno muzko zraven, basi da komaj razumeš kaj govorijo.

RejZoR ::

Če uporabljaš Winamp obstaja kul plugin imenovan Acuity FX:
http://www.qolabs.com/audioburst/Studio...

Z njim lahko spreminjaš fine karakteristike zvoka od tega al so visoki toni ostri al mehki, al deluje EQ v digitalnem al analognem načinu, imaš parametre za base itd. Tud posebnost je da s tem pluginom načeloma lahko ven spraviš bistveno večje glasnosti brez overdrivanega zvoka.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

RejZoR je izjavil:

Če uporabljaš Winamp obstaja kul plugin imenovan Acuity FX:
http://www.qolabs.com/audioburst/Studio...

Z njim lahko spreminjaš fine karakteristike zvoka od tega al so visoki toni ostri al mehki, al deluje EQ v digitalnem al analognem načinu, imaš parametre za base itd. Tud posebnost je da s tem pluginom načeloma lahko ven spraviš bistveno večje glasnosti brez overdrivanega zvoka.

HVALA!

energetik je izjavil:

Ja pa sej imaš že equalizer, če imaš nameščen taprav driver za zvočno (oz. za matično).

Jst imam drug problem - pri Logitechovem 2.1 sistemu so basi prehudi pri nekaterih TV oddajah. Predvsem v kakšnih amerikih dokumentarcih imajo nenormalno muzko zraven, basi da komaj razumeš kaj govorijo.

Saj maš zadaj kretnico. Daj basse na nulo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vrecek96 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Snemanje internet radia

Oddelek: Zvok in slika
101448 (1321) steev
»

creative x-fi v navezi z genisu 5.1 wood

Oddelek: Zvok in slika