Forum » Zvok in slika » Kako ojačati nizke tone?
Kako ojačati nizke tone?
vrecek96 ::
Mene pa zanima če se mogoče s kakšnim programom da ojačati nizke tone... Imam logitech x-530..
matonson ::
Katero zvočno pa imaš?
Ponavadi ima že software od zvočne opcijo za pojačanje. Lahko pa tudi v EQ povišaš glasnost do 60Hz ter mogoče malo do 125Hz.
Software maš pa naslednji:
- DFX
- izotope OzoneMP
Žal sta ob plačljiva.
Zanimivo, da imaš problem pri teh zvočnikih. Jaz sem vedno imel probleme s preglasnim basom pri teh zvočnikih. Obupen je, če sem iskren:).
Ponavadi ima že software od zvočne opcijo za pojačanje. Lahko pa tudi v EQ povišaš glasnost do 60Hz ter mogoče malo do 125Hz.
Software maš pa naslednji:
- DFX
- izotope OzoneMP
Žal sta ob plačljiva.
Zanimivo, da imaš problem pri teh zvočnikih. Jaz sem vedno imel probleme s preglasnim basom pri teh zvočnikih. Obupen je, če sem iskren:).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matonson ()
Saj ne da bi bil problem. Bassi so enkratni, vendar bi rad izvedel kako bi bili lahko še močnejši... :)
energetik ::
Ja pa sej imaš že equalizer, če imaš nameščen taprav driver za zvočno (oz. za matično).
Jst imam drug problem - pri Logitechovem 2.1 sistemu so basi prehudi pri nekaterih TV oddajah. Predvsem v kakšnih amerikih dokumentarcih imajo nenormalno muzko zraven, basi da komaj razumeš kaj govorijo.
Jst imam drug problem - pri Logitechovem 2.1 sistemu so basi prehudi pri nekaterih TV oddajah. Predvsem v kakšnih amerikih dokumentarcih imajo nenormalno muzko zraven, basi da komaj razumeš kaj govorijo.
RejZoR ::
Če uporabljaš Winamp obstaja kul plugin imenovan Acuity FX:
http://www.qolabs.com/audioburst/Studio...
Z njim lahko spreminjaš fine karakteristike zvoka od tega al so visoki toni ostri al mehki, al deluje EQ v digitalnem al analognem načinu, imaš parametre za base itd. Tud posebnost je da s tem pluginom načeloma lahko ven spraviš bistveno večje glasnosti brez overdrivanega zvoka.
Z njim lahko spreminjaš fine karakteristike zvoka od tega al so visoki toni ostri al mehki, al deluje EQ v digitalnem al analognem načinu, imaš parametre za base itd. Tud posebnost je da s tem pluginom načeloma lahko ven spraviš bistveno večje glasnosti brez overdrivanega zvoka.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Če uporabljaš Winamp obstaja kul plugin imenovan Acuity FX:
HVALA!
Ja pa sej imaš že equalizer, če imaš nameščen taprav driver za zvočno (oz. za matično).
Saj maš zadaj kretnico. Daj basse na nulo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vrecek96 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje internet radiaOddelek: Zvok in slika | 1448 (1321) | steev |
» | creative x-fi v navezi z genisu 5.1 woodOddelek: Zvok in slika | 1919 (1531) | NotMe |
» | [Hi-Fi] Glasnost izhoda na zvočni karticiOddelek: Zvok in slika | 1727 (1644) | mte |
» | logitech z-560Oddelek: Zvok in slika | 1283 (1029) | skype |
» | Bass enhancement progyOddelek: Zvok in slika | 1037 (913) | Silver |