Forum » Pomoč in nasveti » NFS 5 ne dela več. Je kriv modem?
NFS 5 ne dela več. Je kriv modem?
Maxtor ::
Zelo rad igram need for speed 5, ki pa mi od tedaj, ko sem dal v PC-ja pci modem Asuscom ne dela več. Modem ima IRQ 11, prav tako grafična. Mislim, da je v tem problem. V glavni meni igre pridem, ko pa hočem igrati, pa vrže ven in to brez kakšnega error reporta. Tudi multiplayer izbira je postala onemogočena.
Prosim za nasvete. Kartico sem že prestavljal, pa tudi v biosu sem spreminjal, pa vedno vrže na irq 11.
LP
Prosim za nasvete. Kartico sem že prestavljal, pa tudi v biosu sem spreminjal, pa vedno vrže na irq 11.
LP
Maxtor ::
Še vedno ne dela, razen če windows na novo naložim in sicer brez modema. Tedaj dela, kakor hitro pa dam modem noter, pa ne dela. Pri ostalih igrah pa ni nobenega problema in tudi drugje ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1929 (1579) | AngelOfDeath |
» | tezave z detonatorji - rač. zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1658 (1436) | mrTwelveTrees |
» | What the HellOddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1269) | DarkHand |
» | Win2000 in moj zagaman modemOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (852) | cahahopie |
» | Problemi z zvocno SB PCI 128Oddelek: Pomoč in nasveti | 958 (894) | Mravlek |