Forum » Pomoč in nasveti » Office 2007 rules
Office 2007 rules
johanblond ::
Imam v Office 2007 postanljenih več Rules.
Na začetku enostavne: npr
mail od janez.novak@microsoft.com premakni v mapo Janez Novak
potem še nekaj takšnih enostavnih pravil, potem pa bolj splošna:
mpr če je pošiljatelj microsoft.com prestavi mail v mapo Microsoft,
Sedaj pa imam problem, mail od Janeza Novaka mi gre v mapo Janez Novak in v mapo Microsoft.
Želel bi pa sledeče: za vsak mail naredi samo tisto operacijo, ki je višje v prioriteti.
npr. mail od Janeza Novaka mi naj samo prestavi v mapo Janez Novak, ostalo pa naj pusti na miru (to je ekvivalent temu, če zaženeš pravilo samo v Inbox).
Da bi delal izjeme (pri pravilu microsoft bi izključil Janeza Novaka) me ne zanima.
Vsa pravila morajo biti na serverju (ne client-only).
Na začetku enostavne: npr
mail od janez.novak@microsoft.com premakni v mapo Janez Novak
potem še nekaj takšnih enostavnih pravil, potem pa bolj splošna:
mpr če je pošiljatelj microsoft.com prestavi mail v mapo Microsoft,
Sedaj pa imam problem, mail od Janeza Novaka mi gre v mapo Janez Novak in v mapo Microsoft.
Želel bi pa sledeče: za vsak mail naredi samo tisto operacijo, ki je višje v prioriteti.
npr. mail od Janeza Novaka mi naj samo prestavi v mapo Janez Novak, ostalo pa naj pusti na miru (to je ekvivalent temu, če zaženeš pravilo samo v Inbox).
Da bi delal izjeme (pri pravilu microsoft bi izključil Janeza Novaka) me ne zanima.
gokky ::
johanblond je izjavil:
Potem pa najprej pojasni, kakšen strežnik uporabljaš za e-pošto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uradna stran monera delila viruse, ki so kradli kriptovalute (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15745 (11667) | MrStein |
» | Gmail in nestriktnost pri emailihOddelek: Pomoč in nasveti | 4970 (4073) | Rešpetlin |
» | Službeni e-mail naslovOddelek: Loža | 2683 (2010) | harmony |
» | Facebookova alternativa varnostnim vprašanjem: zaupanja vredni prijateljiOddelek: Novice / Varnost | 5795 (3721) | Pimoz |
» | Prijava z certifikatorm sigen-ca, customOddelek: Izdelava spletišč | 6464 (6100) | jkreuztzfeld |