» »

Windows Server 2008 R2 + Intel Atom D

Windows Server 2008 R2 + Intel Atom D

Pennywis3 ::

Pozdravljeni!

Je mogoče kdo že sprobal 2008 R2 ali pa mogoče navadno 2008 različico na katerem od Dual Core Atom procesorju?
Zanima me namreč kako se stvar obnese, glede na specifikacije bi moralo delovati, kako je pa v praksi pa ne vem :)

Hvala za informacije,

Lp

jest10 ::

W7 deluje normalno, torej bo tudi 2008 R2

para! ::

OS bo deloval, to ni problem, vprašati se moraš kaj hočeš na tem OSu poganjat (server roles). Potem ti lahko svetujemo.

lp
Death before dishonor!

NavadniNimda ::

Pennywis3 je izjavil:

Pozdravljeni!

Je mogoče kdo že sprobal 2008 R2 ali pa mogoče navadno 2008 različico na katerem od Dual Core Atom procesorju?
Zanima me namreč kako se stvar obnese, glede na specifikacije bi moralo delovati, kako je pa v praksi pa ne vem :)

Hvala za informacije,

Lp

Sem osebno dal gor Server 2008 R2, Web Edition, na Intel D510MO (dvojedrni Atom pri 1,66 Ghz), s 4 GHz RAM in WD 320 GB Blue Oyster diskom. Inštalacija je bila izvedena v zelo kratkem času, vsi devicei so bili zaznani in podprti z driverji, vključno z audio subsystemom. Zelo prijetno presenečenje in pozitivna izkušnja.

Nisem pa utegnil še na veliko uporabljati in testirati delovanja v praksi. Ampak, kakor vidim delovanje in odzivnost pri delu z Windows 7 Prof., bi bila to čisto spodobna strežniška mašina, popolnoma tiha in s spektakularno majhno porabo!

Zgodovina sprememb…

Pennywis3 ::

Hvala za informacije, bom probal pa da vidim kaj se zgodi :)

para! ::

No, če bi povedal za kaj boš zadevo uporabljal, potem ne bi rabil probat, ampak bi ti kar mi lahko povedali kaj se zgodi :>

lp
Death before dishonor!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intelovi novi procesorji Coffee Lake terjajo nove plošče (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
5720944 (17710) MrStein
»

Home server z nizko porabo

Oddelek: Kaj kupiti
172237 (1647) pviran3
»

Sestavljane home serverja

Oddelek: Kaj kupiti
329964 (8800) Dami
»

Microsoft ukinja podporo za Itaniume