Forum » Pomoč in nasveti » racunalnik se sam od sebe resetira
racunalnik se sam od sebe resetira
NightHawk ::
no problem je takle
racunalnik se navadno zaganja, ko pa pride v windowse...oz ko se pokaze okno za vpis gesla se sam od sebe ponovno zazene, tako da je nemogoce karkoli pritisniti.
potem ga lahko pustis pri miru nekje od 10 do 30 min ker po tokem casu se pa enkrat ne bo resetiral in bo ostal v windowsih....kdo ve kje bi bil problem?
aja racunalnik je star 4-5 let....je pa amd K6 233, 4.3 gb fireball disk, matroxova graficna 4mb, 64 rama.....verjetno to nima veze
do sedaj je deloval normalno tak da....bi bil lahko napajalnik pokvarjen?
lp
racunalnik se navadno zaganja, ko pa pride v windowse...oz ko se pokaze okno za vpis gesla se sam od sebe ponovno zazene, tako da je nemogoce karkoli pritisniti.
potem ga lahko pustis pri miru nekje od 10 do 30 min ker po tokem casu se pa enkrat ne bo resetiral in bo ostal v windowsih....kdo ve kje bi bil problem?
aja racunalnik je star 4-5 let....je pa amd K6 233, 4.3 gb fireball disk, matroxova graficna 4mb, 64 rama.....verjetno to nima veze
do sedaj je deloval normalno tak da....bi bil lahko napajalnik pokvarjen?
lp
Sims ::
Mogoče maš kaki virus, ali pa če maš modem noter, se mi je že zgodilo, da se je nekako z nečim "tepel" in mi je računalnik non stop resetiral, si formatiral, pa probal če še vedno dela?
Gandalfar ::
recimo ce rac. pozenes ene parkrat v dos nacinu z F8 ... ali se ti potem tudi resetira?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2117 (1776) | mojo31 |
» | računalnik se sam restartaOddelek: Pomoč in nasveti | 2227 (1932) | kodsousage |
» | Problem z Graficno KarticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1423 (1128) | Ales47 |
» | PC mi med igranjem resetira!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 962 (858) | Ndrej |
» | Računalnik se mi skos resetira!Oddelek: Strojna oprema | 1186 (993) | kuglvinkl |