» »

PC mi med igranjem resetira!?

PC mi med igranjem resetira!?

Spike Edin ::

Imam procesor LGA775 2.93 GHz in Geforce 6600GT 128 MB problem nastane med igranjem, PC mi kr resetira 8-O in pride normalno nazaj v windows ali je imel kdo podoben primer oz. če ve kako napako odpraviti? 0:)

Hvala za odg.
The PC Doctor

Sami ::

ali je imel kdo podoben primer oz. če ve kako napako odpraviti?

Večino so za tele probleme krivi napajalniki. Kakšnega imaš?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

iskra ::

Ko se ti naslednjič resetira, si oglej temperature v BIOS-u. Navadno jih napiše spodaj, tik preden gre v proces zagona Oken.

Ena opcija je, kot že omenjeno, švoh napajalnik, druga pa je pregrevanje (procesorja ali napajalnika). Kako imaš urejeno hlajenje?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Trenutno imam notri 350W napajalnik imam pa tudi v omari 420W. Se sprašuješ zakaj imam dobrega v omari in mal slabšega v PC-ju, kajne? Enostavno, pri 350W napajalniku katerega sem dobil zraven ohišja ima kot stikalo katero je vklopljeno v LCD na katerem mi prikazuje Temp, power itd... Pri 420W napajalniku pa tega ni in če ugradim 420W v PC ga nemorem sploh pržgati. Ni pravilnega kabla da bi priždal LCD;(
The PC Doctor

iskra ::

Niti okvirno si ne predstavljam kako bi to stikalo izgledalo :\

Definitivno pa je 350W premalo za tak sistem [edited here].
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iskra ()

c00L3r ::

Se ti resetira v vseh igrah ali samo v določenih? Jaz sem imel problem v igri The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay. Sistem se mi je kar resetiral in resetiral... Izkazalo da se je da je imela igra težave z določenimi zvočnimi karticami. Tako da sem moral izklopit 3D Sound in EAX v igri. Kasneje pa so prišli ven novi gonilniki za zvočno, ki bi naj to popravli.

Javon ::

Zivjo

Se opravicujem, ker si sposojam to temo.Skratka, meni tudi resetira racunalnik, vendar, kadarkoli, ne samo, ko igram igre(tudi, ko ni popolnoma nic obremenjen).Pregrevanje ne pride v postev, ker imam normalne temperature.Imam Asus A8N-E, Athlon 64 3700+(2970MHz), Leadtek 7800 GT(ni navita), 2GB(2x1GB) Patriot Rama, LC Power 550 napajalnik.Te tezave so se mi zacele pojavljati pred kratkim, tako, da dvomim, da bi bil kriv navit procesor.Prav tako dvomim, da bi bil kriv napajalnik.Kaksne ideje?

Hvala v naprej za odgovore in lp
Smoke em if you got em!

Pri vseh igrah se mi to dogaja. Tudi če dam notri 420W napajalnik potem nemorem priklopiti eletrike za LCD katerega imam na sprednji strani ohišja in če ne priklopim LCD-ja, nemorem PC-ja prižgati.
The PC Doctor

Silvo ::

Dober napajalnik 350w poganja normalen sistem z 6600gt brez problemov.
Javon kaj pa,če malo odviješ za začetek?

lp.
Silvo

Silvo: Dvomim, da je kriv navit procesor, ker imam navitga ze cca. pol leta.Bom pa vseeno probal, hvala.
Smoke em if you got em!

Silvo: Ni kriv procesor.Sem dal na default, pa se vedno resetira.
Aja, v prejsnjem postu sem pozabil omenit, da imam nalozene Windows XP SP2.
Smoke em if you got em!

Silvo ::

Javon,najprej si preberi tole.

lp
Silvo

Audigy ::

Maš dodatno napajanje na grafi?

AsusA8N5X, AMD3200+64VeniceE6, Dual 512 Corsair, Asus 7800GTX 256MB, 2xWD200GB, Audigy 2, Tagan 480U-22, Zalman CNPS7700-Cu in Thermaltake Tsunami-Black

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Audigy ()

Ndrej ::

Ja, najprej odklukaj autorestart. Potem boš samo dobil blue screen in ne resetiranja. Iz blue screena pa lahko po postopku iz tega linka ugotoviš kaj je narobe.

Po vsej verjetnosti pa si eden izmed 'srečnežev', ki imajo probleme z 6600GT. Jaz jih tudi imam. In še veliko ljudi na internetu. Pač grafična se resetira med igrami in nihče ne ve zakaj. Če pogooglaš boš našel polno odgovorov tipa: preveč se greje ali napajalnik je premajhen ali ram maš pokvarjen ali driverji so krivi... V resnici nihče ne ve točno kaj, tudi proizvajalci ne. Probaj zamenjati še driverje za zvočno. Nekaterim je ta rešitev pomagala (kakor sem bral po netu). Meni ni :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resetiranje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
171470 (921) chili00
»

Bo 300W napajalc dovolj za...

Oddelek: Strojna oprema
372176 (1269) laaz
»

Pomoč pri GIGABYTE 6600GT AGP 8×

91083 (910) _eddy_
»

Club3D 6600GT AGP power problem

Oddelek: Strojna oprema
301574 (1132) Death Paladin
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

421957 (1320) Mirč

Več podobnih tem