» »

Google SEO

Google SEO

c0dehunter ::

Za očeta sem postavil preprosto spletno stran z dvema podstranema (index in lokacija, na kateri je gmaps). Ko v google vpišem ključne besede, je www.domena.si/lokacija na prvem mestu, medtem ko glav na stran (www.domena.si) sploh ni na prvi strani. Ključne besede, opis itd so na obeh straneh enake. Kaj narediti, da bo glavna stran prvi zadetek?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

HardFu ::

Ne bo. Nikoli. Sprijazni se. Prvi zadetki so strani z veliko kvalitetne vsebine na katere linka veliko drugih strani.
http://codeable.io

DiTi ::

Seveda se da, ampak kot je omenil s kvalitetnimi članki ter backlinki. Tu se čez noč ne bo spremenilo nič, če bo stran obiskana boš pa že prilezil više. Je pa dosti odvisno za kakšen keyword se tukaj gre.

jc ::

Če ga jaz prav razumem, njemu ni všeč, da se podstran prikaže prva namesto index strani. Daj več vsebine na prvo stran oz. premakni še lokacijo na prvo stran, na /lokacija pa nastavi redirect 301.

čuhalev ::

Ko se išče, google pod naslovom strani prikaže nekaj vsebine, sedaj pa me zanima, kako bi spremenil to, kar pokaže.

Law_Enforcer ::

<meta name="description" content="Tu notri je tekst, ki naj ga prikaže google" />

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
295274707 (358) javor33
»

Optimizacija spletne strani

398056 (2360) uroszo
»

Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )

1218126 (5587) gepard69
»

Zakaj ne morem videti slike

171785 (1526) bluefish
»

Čimbolj neboleča predelava strani

313329 (2220) R33D3M33R

Več podobnih tem