» »

prenosnik zmrzne ob vklopu

prenosnik zmrzne ob vklopu

jurre ::

Imam tezave s prenosnikom eMachines. Ob vklopu se pojavi logotip E cez cel ekran in levo spodaj napis da pritisni F2 za vstop v BIOS. Vse lepo in prav, ce ne bi na tem zacetnem E-ju obstal za 1-2min, namesto da bi se zbootal naprej do windowsov. Ce pritisnem F2 za bios traja par sekund, nato napise entering setup...potem pa spet traja 1min da pridem v bios.

Ta problem se je pojavil kar od enkrat, ce prenosnik resetiram gre vedno normalno naprej, problem je samo ko ga dam na shut down in vklopim (pa ce je izklopljen 1min ali pa celo popoldne).
Stric google je nasel kar dosti enakih tezav in nobene pametne resitve. Ugotovil sem edino, da ce odstranim baterijo in ga priklopim samo preko elektrike, da tega problema ni - se pravi je ocitno kriva baterija?

Baterija drugace v windows7 drzi se nekje 1h (se pravi ravno zanic ni), nisem pa preverjal dejanske kapacitete s kaksnim everestom in ne poznam nikogar ki bi mi lahko posodil drugo baterijo.

Bios sem dal na load default pa ni razlike, kaksnega checka za baterijo v njem nisem nasel. V biosu je "quick boot" omogocen.

Je imel kdo podoben problem, oz. ima kaksno resitev (kot nakup druge baterije?) :)
  • spremenil: jurre ()

jurre ::

res nobene ideje?:'(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

enter supervisor password

Oddelek: Loža
313976 (3435) Yacked2
»

Je baterija fuč?

Oddelek: Pomoč in nasveti