Forum » Programska oprema » Definicija elektronskega medija
Definicija elektronskega medija
pr2501 ::
Pred časom mi je bilo rečeno , da bom dobil program na elektronskem mediju. (Takrat to ni bilo pomembno, pa se nisem poglabljal v zadevo.)
Torej kako lahko razumem naslednji stavek?
- program Visual basic (samo za primer) na elektronskem mediju
Oz, kako lahko zanikam da zgornje ne pomeni program, ki je bil napisan z VB ampak, da se gre za programsko orodje VB?
In še bolj bistveno je to, da mi ne dajo stvar inštalirano na računalniku , ampak programsko orodje z licenco na inštalacijskem CD.
Torej kako lahko razumem naslednji stavek?
- program Visual basic (samo za primer) na elektronskem mediju
Oz, kako lahko zanikam da zgornje ne pomeni program, ki je bil napisan z VB ampak, da se gre za programsko orodje VB?
In še bolj bistveno je to, da mi ne dajo stvar inštalirano na računalniku , ampak programsko orodje z licenco na inštalacijskem CD.
konec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Možnost do pozabe in izbris računa na spletnih stranehOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (929) | starfotr |
» | Vlada predlaga nižjo stopnjo DDV tudi za e-knjige in e-časopiseOddelek: Novice / Ostalo | 9391 (7285) | MrStein |
» | Facebook pod obtožbami o pristranskosti novicOddelek: Novice / Ostale najave | 10059 (8337) | Jst |
» | FERI - Medijske komunikacijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3677 (3406) | gamemen |
» | Prodan Disk - kako unicit podatke da ne bodo vidniOddelek: Pomoč in nasveti | 3868 (2686) | poweroff |