Forum » Programska oprema » Definicija elektronskega medija
Definicija elektronskega medija
pr2501 ::
Pred časom mi je bilo rečeno , da bom dobil program na elektronskem mediju. (Takrat to ni bilo pomembno, pa se nisem poglabljal v zadevo.)
Torej kako lahko razumem naslednji stavek?
- program Visual basic (samo za primer) na elektronskem mediju
Oz, kako lahko zanikam da zgornje ne pomeni program, ki je bil napisan z VB ampak, da se gre za programsko orodje VB?
In še bolj bistveno je to, da mi ne dajo stvar inštalirano na računalniku , ampak programsko orodje z licenco na inštalacijskem CD.
Torej kako lahko razumem naslednji stavek?
- program Visual basic (samo za primer) na elektronskem mediju
Oz, kako lahko zanikam da zgornje ne pomeni program, ki je bil napisan z VB ampak, da se gre za programsko orodje VB?
In še bolj bistveno je to, da mi ne dajo stvar inštalirano na računalniku , ampak programsko orodje z licenco na inštalacijskem CD.
konec
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Možnost do pozabe in izbris računa na spletnih stranehOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1142) | starfotr |
| » | Vlada predlaga nižjo stopnjo DDV tudi za e-knjige in e-časopiseOddelek: Novice / Ostalo | 11260 (9154) | MrStein |
| » | Facebook pod obtožbami o pristranskosti novicOddelek: Novice / Ostale najave | 11205 (9483) | Jst |
| » | FERI - Medijske komunikacijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3953 (3682) | gamemen |
| » | Prodan Disk - kako unicit podatke da ne bodo vidniOddelek: Pomoč in nasveti | 4083 (2901) | poweroff |