Forum » Kaj kupiti » Barracuda IV !!
Barracuda IV !!
Han ::
Quantum, Oria, Mlacom, Teal, Rolan, AGT, SebaNet... Diska ni težko dobit.
80 GB stane 34k, 120 GB (ATA V) pa okrog 50k SIT.
80 GB stane 34k, 120 GB (ATA V) pa okrog 50k SIT.
Han ::
Če misliš diske, so čisto v redu. Niso najhitrejši, so pa zato med najtišjimi in verjetno tudi med najbolj zanesljivimi.
SisQ ::
Bom kar verjel na besedo, ker se jaz tako ali tako ne spoznam na njih.
Namen sem imel kupit maxtor z ata 133, pa me zanima kakšna je razlika z ata 100 ?
Mislim, če je opazna razlika ali uporabljaš ata 100 ali ata 133 ?
Namen sem imel kupit maxtor z ata 133, pa me zanima kakšna je razlika z ata 100 ?
Mislim, če je opazna razlika ali uporabljaš ata 100 ali ata 133 ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SisQ ()
McHusch ::
Razlika je opazna. ATA133 je bolj nestabilen pri navijanju, medtem ko v hitrosti razlika ni opazna. Vzemi ATA100.
SisQ ::
Barracuda IVni med najhitrjšimi je pa med najtišjimi. Po ostalih forumih, kjer sem bral o IV velja za dobro. Je pa sedaj V z serial ATA, ki je sicer dosti hitrejša od IV vendar ne vem kje jo dobit. WD je hitrejši od Barracude, zanesljivost pa je ista, če ne boljša pri barracudi. Pa še pri ceni je razlika ! Cena vs. performance in se odločiš.
tha_man ::
Barracuda se nedvomno splača če hočeš tih računalnik (jaz jo imam in sem zelo zadovoljen, tud s hitrostjo), če pa se za to ne sekiraš vzemi WD 8 mega - je pač najhitrejši IDE pogon.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD in UDMAOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1092) | StratOS |
» | Disk, kateri, kupiti, ?Oddelek: Kaj kupiti | 1444 (1230) | urke710 |
» | Kateri tihi,zanesljivi in hiter disk priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 2538 (1664) | Grimlord |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10559 (7744) | Keyser Soze |
» | Maxtor vs. WDOddelek: Kaj kupiti | 1572 (1324) | EjTi |