Forum » Operacijski sistemi » procesi v windows 7
procesi v windows 7
compaq ::
zdravo
zadnje dni se soočam s težavo in ta je da računalnik neprestano šteka zaradi velike količine uporabe procesorja....ko sem šel v upravitlej naprav sem našel proces dwm.exe, najbolj zanimivo pa je da se ko izklopim ta proces računalnik spravi na drugega v mojem primeri na gonilnik za touchpad na laptopu in tako se zgodba nadaljuje na hp wireless assistant itd. računalnik sem skeniral z malwarebytes antimalvare, eset nod32 pa še zmeraj ni bolje
-na slotechu oz. na internetu sem bral da naj bi bil ta proces za grafične effekte, samo meni je čudno da je pc lepo delal potem pa kar naenkrat to.
-bi kdo vedel kaj bi lahko bilo...
zadnje dni se soočam s težavo in ta je da računalnik neprestano šteka zaradi velike količine uporabe procesorja....ko sem šel v upravitlej naprav sem našel proces dwm.exe, najbolj zanimivo pa je da se ko izklopim ta proces računalnik spravi na drugega v mojem primeri na gonilnik za touchpad na laptopu in tako se zgodba nadaljuje na hp wireless assistant itd. računalnik sem skeniral z malwarebytes antimalvare, eset nod32 pa še zmeraj ni bolje
-na slotechu oz. na internetu sem bral da naj bi bil ta proces za grafične effekte, samo meni je čudno da je pc lepo delal potem pa kar naenkrat to.
-bi kdo vedel kaj bi lahko bilo...
Duhec ::
Sledi TEM NAVODILOM in poročaj kako je, ko stvar disejblaš kot servis in ne samo, da ga ubiješ kot proces.
compaq ::
Ne boš verjel uspelo je, hvala ti, sedaj sem si tudi namestil ikonico za nadzor rama in procesorja in jo redno opazujem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5211 (4187) | Master_Yoda |
» | [ Windows XP ] svchostOddelek: Operacijski sistemi | 3466 (1841) | OmegaBlue |
» | System Idle ProcessOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (1942) | Gwanaroth |
⊘ | Sistemski nedejavnik!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3523 (3142) | OmegaBlue |
» | Sistemski nedejavni procesOddelek: Pomoč in nasveti | 5597 (5509) | BigWhale |