Forum » Izdelava spletišč » Izdelava spletnega kontaktnega obrazca
Izdelava spletnega kontaktnega obrazca
Hoden ::
Pozdravljeni,
v porostem času se ukvarjam tudi z izdelavo manj zahtevnih spletnih strani. Strani izdelujem izrecno samo za svoje veselje. Pred časom sem malce napredoval in se naučil uporabljati div (prej tabele) in css. Sedaj pa bi rad naredil kontaktni obrazec podoben temu.
Zanima me na kakšen način ga najlažje naredim. Ali je najlažja pot, da začnem svoje znanje nadgrajevati na php jeziku? Kako so ti obrazci ponavadi narejeni?
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
v porostem času se ukvarjam tudi z izdelavo manj zahtevnih spletnih strani. Strani izdelujem izrecno samo za svoje veselje. Pred časom sem malce napredoval in se naučil uporabljati div (prej tabele) in css. Sedaj pa bi rad naredil kontaktni obrazec podoben temu.
Zanima me na kakšen način ga najlažje naredim. Ali je najlažja pot, da začnem svoje znanje nadgrajevati na php jeziku? Kako so ti obrazci ponavadi narejeni?
Za odgovore se najlepše zahvaljujem.
KoMar- ::
Obrazec se seveda naredi v HTML, obdelavo podatkov pa v poljubnem server side jeziku, recimo PHP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [HTML5] možnosti le z html, brez javascript itd. (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5890 (3735) | DePalmo |
» | Lahek HTML obrazecOddelek: Omrežja in internet | 1132 (985) | Icematxyz |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2265 (1942) | MihaFirst |
» | HTML formOddelek: Izdelava spletišč | 1440 (1317) | mte |
» | vpisovanje podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 1080 (1000) | upirna |