» »

Izkušnje s trgovino Technomarket

Izkušnje s trgovino Technomarket

Dromar ::

Ok, poleti sem se pri njih nascal za TV, ker so prodajali staro robo in še nisem imel kaj dosti pojma na tem področju. To me je rahlo razburilo, ker se mi ne zdi normalno, da ti v Sloveniji proda ena tako velika štacuna po ceni novih modelov star model televizorja.

Zadnja 2 dni sem zopet stopil v stik z njimi in vidim, da zadeve jemljejo skrajno neresno, zato sem se odločil tukaj odpret temo, da se jim naredi malo reklame, kakršno si zaslužijo in da se bodo s tem mogoče malo zresnili;
Včeraj sem za v spalnico gledal na njihovi spletni trgovini nek cheap 32" LCD tv firme NEO, ki naj bi stal 149€ in bi mi služil enostavno kot TV, ko kot študent pridem iz Ljubljane domov in nočem zjat v laptop...Kličem v Technomarket-preden povem do konca, mi povejo, da tega TVja nimajo in prekinejo...
Okej, včeraj se mi je pokvaril fotoaparat in sem se odločil za nakup novega fotiča in zopet vidim na Technomarketovi spletni strani zanimive ponudbe. Canon 450D, čeprav starejši model, za ceno 360€ bi bil zelo dober nakup, prav tako Nikon D80 ali Canon 1000D, pravzaprav skoraj vsi na spletni strani glede na ceno razturajo. Kličem v trgovino. Vprašam za Canon 450D. Človek nekaj časa išče in šepeta s sodelavko, nakar mi odgovori "ta je bil odtujen". Ok, potem pa Nikon D80-preden sem do konca rekel "D80", sem dobil odgovor "Tudi, tudi odtujen!". Ok, Canon 1000D "Tudi odtujen". Vprašam, če imajo izmed 15ih objavljenih fotoaparatov katerega...Gre gledat in odgovori "Ne!" in butne slušalko dol.
Kolega s spletne strani namenjene debatam o konzolah opazi, da prodajajo PS3 80GB za 210€. Kliče v trgovino-nimajo.

Sedimo popoldne s kolegi na kavi in omenim to kot neke vrste posmeha vredno informacijo in kolega pove svojo zgodbo; kupil TV pri njih, pokvaril se mu je po parih dneh, ga nese nazaj v trgovino in mu ga nočejo vzeti na garancijo, rekoč, da to ni bilo kupljeno pri njih, ker gre za lanski model, na računu pa navedena letnica 2010 (bilo je decembra)...
In za nameček je pri njih kupil TV še en kolega, to pa je bilo avgusta lani. Pride v trgovino, gleda eno plazmo in se mu dopade...Imeli so en razstavljen model in enega zapakiranega, na katerem je bila navedena mamljiva cena okrog 400€. Kupi TV, pride z njim domov in TV ima počeno šipo...Kliče v trgovino in mu odgovorijo "kaj pa pričakujete za tako malo ceno"...

Vsakogar, ki ima kakršnekoli izkušnje s to trgovino, pa naj bodo dobre ali slabe, naprošam, da napiše svoje mnenje, da se sproducira zanje reklamo, kakršno si zaslužijo; najsibo dobra ali slaba!

jazbec ::

js mam tudi slabe
predvsem z garancijo zaj******o

potem pa še to
pri nas so v tuš planetu koper
ko stopiš v trgovino grejo za tabo in ti gledajo pod prste
kej takneš pa zakriči-ne tikaj če ne misliš kupit
ponavadi to 4 ženske delajo

edit-typo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jazbec ()

cresh ::

@Dromer če jo to res, bi jim jst takoj na vrat na nos poslal inšpekcijo,varstvo potrošnikov, pop tv, jermana pa še tednik.

Dromar ::

Ja, še s tem se imam čas ukvarjat, da jim bom pošiljal inšpekcijo...Meni niso naredili nič, kar bi me oškodovalo, zato nimam tudi kaj bluzit. Dobil sem slabši TV, kot bi človek pričakoval, vendar sem ga že prodal, tako da nimam s tem več kaj, drugega pri njih nisem kupil. Če se bodo kolegi pritožili, ne vem!
Jaz pri njih ne kupim več nič, v to pa sem prepričan!

yayo ::

Sem tudi v Kopru, enkrat lani sem pri njih vzel web kamero, pa sem se doma premislil preden sem jo sploh odpakiral in so mi jo zamenjali, drugič sem okoli božiča vzel Roccat miško, ki je bila ekstremno izbirčna glede podlage (iz podpore so mi po mailu odgovorili, da je verjetno defektna, žal potem ko sem jo že zamenjal) in so mi jo zamenjali za Logitech brez problemov. Od božiča naprej so tudi imeli popust 15-16 procentov, tako, da se je v primerjavi s cenami v Bigbangu in Harvey Normanu kar precej poznalo. Drugače po moji izkušnji prodajalci prijazni, šef - nek mulc - malce zmeden ampak tudi ustrežljiv, pupe na blagajni ustrežljive in simpatične. Je pa res da sem se vrtel samo okoli računalniške opreme in ne po drugih oddelkih. Pa za eno Razer Kabuto podlago sem dal samo 12 evrov (s popustom,čeprav resnici na ljubo niti toliko ni vredna) medtem ko pri BigBangu stane neverjetnih 30. Just my 2 cents...

Dromar ::

No, očitno tudi niso zgolj slabi!

Runnagain ::

Sam sem tam kupil dva TV-ja, pa zaenkrat (trk na les) nisem imel problemov. Cena za oba (nista bila kupljena naenkrat, ampak ob različnem času) je bila najugodnejša od času nakupa, v trgovini so mi ga še stestirali, lahko sem se prej z razstavnim modelom igral (če bere podnapise, špila MKV-je ipd.). Sem pa kupoval v Kranju in zaenkrat nimam slabe izkušnje. Aja, pa še ENKO imajo, tako da sem dobil še 9% dobropisa, ki sem ga seveda z veselje izkoristil.

Lp, Runnagain!!

FireSnake ::

No, zadeva je šla v stečaj ... samo tako, za info.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

__X__ ::

Sem opazil v Velenju (Velejapark) da imajo "razprodajo"

Dromar ::

Aja, kaj pa pri njih pomeni razprodaja? Ker na spletu so meli zmer neke fine cene, ki pa se niso skladale s tistimi v trgovini, oziroma v najboljšem primeru tistih artiklov sploh nikjer niso imeli.

zee ::

Pred casom sem v Technomarketu oprezal za kaksno televizijo, pa me ni nihce v trgovini sljivil 5 %, zato sem se obrnil in moje cekine odnesel h konkurenci.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

c3p0 ::

Trgovina, katere prodajalec bi mi kar vrgel slušalko dol, me ne bi nikoli več videla niti od daleč... Nekateri ste pravi mazohisti.

FireSnake ::

Baje je bilo v enem dnevu vse razprodao, zato je že zaprto.

Govorim za Slov. Bistrico.

Je kdo bil notri, je bilo sploh kaj pametnega?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnake ()

Janac ::

pa saj spletna stran jim tud ne dela :(

Zelnick ::

FireSnake je izjavil:

Baje je bilo v enem dnevu vse razprodao, zato je že zaprto.

Govorim za Slov. Bistrico.

Je kdo bil notri, je bilo sploh kaj pametnega?

Mi smo šli pogledat. Je blo nekaj TVjev, diskov, računalniške opreme, bele tehnike. Blo pa je vse 50% znizano! Kolega je kupo LCD TV Samsung za 400EUR,
PS3 z Move je bil 200EUR itd.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri fotoaparat? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8727168 (18776) bela120
»

Fotoaparat dober nakup? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6624514 (18566) schurda
»

nikon d90 + nikkor 16-85 ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7011269 (9521) zcetrt
»

Kateri DSLR (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6511874 (5542) JayKay
»

Canon 450d in konkurenca

Oddelek: Kaj kupiti
282450 (1479) kuglvinkl

Več podobnih tem