Forum » Pomoč in nasveti » thomson thg 540 z wireless ruterjem
thomson thg 540 z wireless ruterjem
frutek76 ::
prosim za pomoč. imam thomson thg 540 modem z kabelskim dostopom do amis interneta. preko wireless roterja pa povezave z internetom ne morem spostaviti.računalnik najde wireless ruter brez problema samo nato ni povezave z internetom. imam dva različna wireles routerja linksys wrt54gl inasus wl-500g. z nobenem ne morem na internet.
router mam nastavljen na avtomatsko konfiguracijo. rpobal sem že tudi ostale nastavitve.
kkšne imate vi izkušnje s tem
prosim če mi lahko čim prej pomagate
hvala
router mam nastavljen na avtomatsko konfiguracijo. rpobal sem že tudi ostale nastavitve.
kkšne imate vi izkušnje s tem
prosim če mi lahko čim prej pomagate
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2465 (1949) | Miro-Slav |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1642) | AAndr0 |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 4979 (4216) | Spajky |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2845 (2056) | MrStein |
» | Težava s komunikacijo z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2247 (2082) | peter77 |