Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi
DrSergioDJ ::
Ja, sam meni tole šele od včeraj dela, še včeraj sem brez problema igral ostale misije..
...
fireX88 ::
če maš avast ga izklopi, jst sem imel s temle probleme!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
sennheiser ::
Zanimivo, ampak dobivam občutek da postaja to čedalje bolj cod vrjanta, ki je vseeno malenkost težja.
r3dkv1c4 ::
sennheiser je izjavil:
Zanimivo, ampak dobivam občutek da postaja to čedalje bolj cod vrjanta, ki je vseeno malenkost težja.
kje si to prebral???
Guzzy ::
občutek ma
s tem se drugač ne strinjam, saj je cod čisto drugačna igra od bf 3 in imo res nemoreš primerjat težavnost teh dveh iger.
s tem se drugač ne strinjam, saj je cod čisto drugačna igra od bf 3 in imo res nemoreš primerjat težavnost teh dveh iger.
To je res da je razlika še vedno velika, ampak z dodatkom cq je precej bližje postal tudi načinu igranja v cod.
Guzzy ::
Mogoče so pa ta dlc releasali za tiste, ki jim je všeč cod ampak ga nočejo več igrat, pa bi radi kaj podobnega.
T-h-o-r ::
ma kdo kakšno idejo, zakaj mi nenadoma trokira špil? če šprintam ... kot bi bil lag, sam podatki ne kažejo nič neobičajnega :s
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
dronyx ::
sennheiser je izjavil:
To je res da je razlika še vedno velika, ampak z dodatkom cq je precej bližje postal tudi načinu igranja v cod.
DLC CQ meni ne izgleda podoben COD, razen da se strelja. Nisem pa videl MW3, tako da dopuščam možnost, da so v tem delu naredili kaj takega. Drugače se BF3 približa COD če igraš TDM na navadnih mapah (ne CQ), kjer je območje omejeno in ni vozil. Nimaš pa nagrad v obliki killstreakov.
Sem pa v CQ odkril gun master mode, kjer začneš s pištolo in potem na vsake dva killa dobiš boljše orožje. Zmaga pa tisti, ki pride prvi do konca (zadnje orožje je baje nož). Je pa pri tem načinu podobno kot pri kakšni formuli 1. Če na začetku ne štartaš dobro si praktično odpisan, ker si še vedno pri pištoli, ostali pa letajo s shotguni ali celo avtomatskimi puškami in jim služiš samo kot tarča za napredovanje. Škoda, da te ideje niso še nekoliko razdelali in naredili par takšnih načinov igranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Če se ne motim podoben način, način preživetja pride v tem novem dodatku. Nisem pa rekel da je isti kod cod kjerkoli, ampak da se nekak že zavoha tudi v določenih načinih da je v codu tudi podobno... Če se pa ne motim je pa glih ta gun master vzeta ideja iz coda.
--MiRaLdInJo ::
Ma to ti je kot skupina na facebooku.
Maš klapo na dosegu roke, pa lahko si pišeš na platoon wall, deliš informacije in te fore.
Načeloma naj bi šel v platoon s klapo, s katero se redno dobivaš na ts in špilaš z njimi. Ni pa nujno.
Aha, potem je to bolj tako-tako ok hvala ti :)
Mi lahko kdo nekaj pove v zvezi z BF3 Premium. Nameravam ta teden kupiti še Premium in me zanima kaj v škatli sploh dobim? A dobim le kodo ali dvd in kako se to naloži da bo delovalo normalno. Kako se te dodatne mape aktivira, sprašujem vas zato da se nebom potem za brezveze zajebaval.
Mi je mogoče bolje vzeti BF3 Premium Edition ali samo Premium glede nato da osnoven BF3 že imam?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: --MiRaLdInJo ()
TOP ::
Lahko kupiš samo ključ,ki jih dobiš po netu ogromno spletnih trgovin,plačaš preko paypala in ti pošljejo ključ,ki ga uneseš v Origin in ti dodatke potegne dol z neta.
Aha tnx. Sam mislim da bom kar v trgovini kupil vidim cena je od 41Eur naprej. A imajo na kakšni strani kaj bistveno ceneje?
Kaj pa drugače dobim v škatlasti različici? Dvd najverjetneje pa se potem to naloži čez BF3 al kako to zgleda?
Kaj pa drugače dobim v škatlasti različici? Dvd najverjetneje pa se potem to naloži čez BF3 al kako to zgleda?
cdkeyhouse ima za 34€
Mislim da tut v škatlasti dobiš sam kodo, ki jo vneseš v Origin.
Sem pogledal na cskeyhoise in je cena 42Eur. Sej sploh nevem v keri trgovini naj nabavim BF3 Premium v Bigbangu imajo samo Premium Edition ki je 5Eur dražji od Premiuma pa mi je bv kupovat če nerabim osnovne igre ker jo že imam.
Kok je pa kaj za zaupat cdkeyhouse? Da nebojo kakšni nategi. Kaj to jaz napišem trr bančne pa mi oni dol poberejo denar in po mailu pošljejo kodo?
Kam pa grem vpisat to kodo a na battlelogu?
Kam pa grem vpisat to kodo a na battlelogu?
Bor H ::
Teh strani je ful, za to še nism slišal slabih reči.
Plačaš z Viso, Mastercard al pa PayPal, the usual.
Plačaš z Viso, Mastercard al pa PayPal, the usual.
m0f0x ::
http://www.ebay.de/itm/Battlefield-3-Pr...
Jaz sem pri tem prodajalcu kupil že BF BC 2, zdaj pa Premium za BF3 in ni problema.
Jaz sem pri tem prodajalcu kupil že BF BC 2, zdaj pa Premium za BF3 in ni problema.
Kam pa vpišem to kodo da mi premium odklene? Kam moram to it na Battlelog, Origin?? Sem malo gledal pa nikjer nevidim da se da vpisati kodo
Pariah ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
Kam pa vpišem to kodo da mi premium odklene? Kam moram to it na Battlelog, Origin?? Sem malo gledal pa nikjer nevidim da se da vpisati kodo
Redeem Code
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|
DrSergioDJ ::
Kaj je fora premium priority čakalni vrsti? Jaz sem to razumel kot, da imamo premium igralci prednost v čakalni vrsti? Danes mi piše 3 v vrsti, čakam par minut, se ne premakne, za hec stisnem še enkrat connect in se takoj poveže.... ? :P Ni se zamenjala soba, tako da težko verjamem, da so ravno 4-je igralci naenkrat šli s serverja.. :P
...
fireX88 ::
lahk daso bli vsi trije pred tabo premium, ter da so vsi odšli ravno tist trenutek stran + eden je zapustil igro :)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
Jaz sploh nimam unga(šrafka) za settings, Redeem Product Code) niti unga vprašaja zraven Kaj to ta tanov origin drgačen al kaj?
chucki ::
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
Sem najdu, hja jaz sem iskal tisti znak(šrafv) ki je na videu šele potem sem dojel da moram kliknit na origin,
Hvala vam :)
Katere mape so pa tko najbolj za laike Premiuma?
Hvala vam :)
Katere mape so pa tko najbolj za laike Premiuma?
WWDC ::
Imam enako težavo kot je že nekdo omenil na prejšnji strani namreč napiše mi tole Game disconnected: your connection to the server timed out. Sem izklopil SSDP in UPnp pa je težava enaka. To se mi je začelo dogajat včeraj, prej je bilo vse OK!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WWDC ()
Jst mam pa še vedno težave z nvidia driver stopped working. Pač kakor kdaj... Pri popolnoma nobeni drugi igri teh težav ni. In sem že prepričan da niso krivi driverji, ker ne glede na to kaj naredim, novejše starejše, sveži windowsi, repair install za bf3, posodobitev pb... stvar ostaja.
Berserker ::
Imam enako težavo kot je že nekdo omenil na prejšnji strani namreč napiše mi tole Game disconnected: your connection to the server timed out. Sem izklopil SSDP in UPnp pa je težava enaka. To se mi je začelo dogajat včeraj, prej je bilo vse OK!
Pri meni tole še nrkat nareidl ko izklopim, potem pa da mir.
update pb!!!!
sennheiser je izjavil:
Jst mam pa še vedno težave z nvidia driver stopped working. Pač kakor kdaj... Pri popolnoma nobeni drugi igri teh težav ni. In sem že prepričan da niso krivi driverji, ker ne glede na to kaj naredim, novejše starejše, sveži windowsi, repair install za bf3, posodobitev pb... stvar ostaja.
katero verzijo driverjev pa mas....ce imas najnovejso je lahko proble, sam sem imel probleme pri fullscreen mode in utube....drugi so imeli tezave v bf3, tretji so imeli z win media playerjem.....sam sem si namestil
http://www.nvidia.com/object/win7-winvi...
tele in nimam problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
senheiser daj mimogrede poglej temp grafe...za foro.
poglej kok je max med igranjem predno vrze vn.
poglej kok je max med igranjem predno vrze vn.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
To čist na začetku naredi, se še segreje ne. Bom jutr test naredu pa poročam. Mam najnovejše jp. Bral sem da bi lahko premal močn napajalc biu, sam mislm da je 850w z 92% izkoristka za gtx580 vrh glave... Sicr mi ni tako moteče, ker to 2x naredi recimo v štartu pol pa bp več ur. Sam zakaj pa nebi stvar rešil :)
alpha1 ::
Zanima me če kupim tale cd-key za BF3 premium http://www.ebay.de/itm/Battlefield-3-Pr... ali samo vpišem kodo noter in se mi "dprejo" vse mape ali bom moral ponovno inštalirat igro. Vprašam namreč zato, ker že imam nameščen BF3? Zakaj pa tam piše Version: Deutsch, nur in Europa nutzbar?
P.S. Kaj je razlika med Premium in Premium edition, ker je 10EUR razlika med njima?
P.S. Kaj je razlika med Premium in Premium edition, ker je 10EUR razlika med njima?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alpha1 ()
TOP ::
Ja pazi igra je v Nemškem jeziku ne Angleškem.Kodo drugače sam upišeš v Origin in ti dol potegne še dodatke in to je vse.
Močno dvomim da bo karkoli narobe. Ljubje so na veliko indijske kode kupovali pa noben ni potarnal da bi notr pol vidl krave al pa rdeče pike na čelu.
Jaz imam sedaj BF3 v angleškem jeziku. Zdaj če bi kupil tale premium bi še vedno imel v angleškem jeziku ali bi se jezik spremenil ko bi vnesel kodo? Kajpa je bistvena razlika med premium in premium edition?
Bessie ::
Dajte se pofočkat na SLO lestvici ne glede na to kje igrate BF3, da vidimo kdo je kdo in kje
A morda kdo ve, če so na PC-ju večje mape kot na konzolah ali pa je razlika samo v skupnem številu igralcev na eno partijo in seveda grafiki?
to dvoje predvsem
alpha1: premium edition ima tudi BF3 zravn, je namenjen novim igralcem, verjetno bi imel pa še zmerej v angleškem jeziku tudi če bi nemški premium kupil, če ne maš pa cdkey strani, višje sem eno omenil
alpha1: premium edition ima tudi BF3 zravn, je namenjen novim igralcem, verjetno bi imel pa še zmerej v angleškem jeziku tudi če bi nemški premium kupil, če ne maš pa cdkey strani, višje sem eno omenil
Tenks, smo ravno zadnjič ugibal, če so večje. Pa ne se pozabit vpisat na lestvico, da vidimo kdo je najbolj zagnan, zaenkrat so na PS3 ;)
Je že kdo kupoval it te sstrani cd-key http://www.code4game.com/battlefield-3-... in http://www.gameholds.com/battlefield-3-...
ker je cd-key najcenejši?
ker je cd-key najcenejši?