» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
126 / 149
»»

T-h-o-r ::

ne veš? pa pri vsaki ti natančno piše?

hmmm
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

OmegaBlue ::

Na hitro, buckshot je za blizu, se razprši in ima ogromen stopping power, ne predre sten in ne leti čez enega sovražnika v drugega, na daleč neuporaben. flechette prebije stene in sovražnike večinoma isti kot buckshot, malo bolj natančen a dela manj škode. frag ob zadetku eksplodira. slug je en velik kos svinca, ki odleti iz cevi, večinoma 1 hit kill če zadaneš.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

dronyx ::

T-h-o-r je izjavil:

ne veš? pa pri vsaki ti natančno piše?

Kje to piše? Jaz gledam Loadout v battlelogu in tam piše pri vseh opcijah municje enako oz. konkretno tole:

The M26 Lightweight Shotgun System was developed to replace older, more cumbersome breaching shotguns. Available as a standalone shotgun, or capable of being mounted on some Assault Rifles with Underslung Rails, the M26 is able to fire Shot, Flechette, Frag, and Slug rounds.

Dua'L ::

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

123_meni ::

Živjo,

Evo spet se je začela sezona iger... ;)

Nisem igral BF3 že cca. 5 mesecev... in me zanima kaj je novega oz. kaj moram dokupit da bo igra imela vse dodatke...

Imam originalno BF3 + Back to Karakad dodatek...

Kaj še rabim kje kupim najugodneje?

Hvala

kriko07 ::

mislim da je še 4 oziroma 5 dodatkov poglej na uradno stran,vse skupaj boš dal 40 € za dodatke.

Roadkill ::

Ü

fireX88 ::

izdelka nia na zalogi od kar je bf ak startal za premium igralce!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

fireX88 je izjavil:

izdelka nia na zalogi od kar je bf ak startal za premium igralce!

Kakor sem jaz razumel naj pri nas sploh ne bi več prodajali Premium paketa, ker bo za isti denar na voljo Premium Edition, ki bo imel zraven še originalno igro. Gledam pa v Mantisu in tam stane ta izdaja 57.95 €, kar nekako ni isto kot 41 € za samo Premium.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

miraldi ::

A gre kdo zvečer okoli 22h igrat co-op? Če bi kdo šel naj mi javi na zs.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

123_meni ::

Kaj pa indiska verzija oz... cenejšo verzijo...41 EUR se mi zdi malo veliko...

Glede na to da sem dal za igro 44 pol za dodatek 15 ali nekaj takega in sedaj spet 41 to je že 100 EUR za igro...

TechBeats ::

miraldi je izjavil:

A gre kdo zvečer okoli 22h igrat co-op? Če bi kdo šel naj mi javi na zs.

A znaš vozit helikopter?

Jaz sem obtičal v drugi leveli.. Z enim kolegom iz klana sva sprobavala, samo on nima pojma se takoj razbijeva lol :)). Jaz še nekako obvladujem samo me ponavadi tam nekje na sredini misije zjebe, ko moreš skos obletavat tiste vojake pa branit svoje. Ali se razbijem ali mi pa ubijejo vojake.. ;((:D

edit:
Samo čeprav dons je mal tema, zjutri morm zgodi vstat.. Edino jutri zvečer bi imel pa 100% čas. :)
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

nofaith ::

Mene je pa zdele tale support čis razočaru. pač igra ne deluje s klicem na skypu in čim sem rekel da imam windows 8 so me napol ignorirali. Sram nej ijh bo. Na koncu me je človek kr skenslov. zato plačujemo al kaj. sram nej bo EA games
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

Buggy ::

nofaith je izjavil:

Mene je pa zdele tale support čis razočaru. pač igra ne deluje s klicem na skypu in čim sem rekel da imam windows 8 so me napol ignorirali. Sram nej ijh bo. Na koncu me je človek kr skenslov. zato plačujemo al kaj. sram nej bo EA games

kje tukaj spodaj vidis podporo za kakrsnokoli neuradni w8...uradno izide namrec October 26, 2012? Ne vem koga ti placujes...si pa vsekakor ti vreden svojega dnarja :))

Minimum requirements for Battlefield 3

Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
Graphics card memory: 1 GB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Malce off-topcisa. Kot kaže na wikipediji uporabljajo puško F2000 samo redke armade na svetu, pa še to večinoma razni specialci in podobni "šminkerji", medtem ko si je naša vojska privoščila F2000 kar kot klasično oborožitev in naj bi kupili 14.000 kosov tega orožja. Ali so pa naši sodlati vsi specialci? :D

Zgodovina sprememb…

54j0 ::

Gorje vsakomur, ki se spopade s surovo močjo slovenske armade - zvok našega bobna spremljajo kriki in jok sovražnikovih vdov!

chucki ::

Dronyx si mogoče v vojski, da lahko to komentiraš? Jaz sem v rezervni sestavi in je to odlično orožje! Zelo natanča in enostavna za uporabo, ko jo enkrat osvojiš. Na 400m mi ne moreš pobegnit :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

F2000 je verjetno precej dražja od povsem primerljivih produktov, ki stanejo polovico ali še več manj denarja, zato takega orožja ponavadi ne kupuješ ravno za rezerviste. V BF3 se nekako najbolje obnese v tem rangu M416. :)

Fantič, igrice in realno življenje ni enako :). Nam ne privoščiš, da treniramo z sodobnim orožjem v primeru, da nas boste kdaj potrebovali :) Mogoče so pa bile na razpisu med boljšimi :)

dronyx je izjavil:

Malce off-topcisa. Kot kaže na wikipediji uporabljajo puško F2000 samo redke armade na svetu, pa še to večinoma razni specialci in podobni "šminkerji", medtem ko si je naša vojska privoščila F2000 kar kot klasično oborožitev in naj bi kupili 14.000 kosov tega orožja. Ali so pa naši sodlati vsi specialci? :D

puška je zelo zanič, čeprav je lahka. Metki se zatikajo preveč pogosto, nedaj bog da prideš v prah! takrat bi morali uzet G36 in ne to sranje!

EDIT: mislim da je blo takrat govora 5000EUR na komad, g36 pa je bil malo več ampak se ne spomenm kolk!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Bučke, če je primerno vzdrževana ni nobenega zastoja, pri 1000 izstreljenih sem jih imel 0. Cena je pa okoli 2.500€, koker so nam povedali :)

chucki je izjavil:

Bučke, če je primerno vzdrževana ni nobenega zastoja, pri 1000 izstreljenih sem jih imel 0. Cena je pa okoli 2.500€, koker so nam povedali :)

možno da je blo tolk.. se ne spomenm. Kolk sem od kolega slišal ko je v častni gardi, in kolk so morali streljat je reku da je puška zanič ter preveč plastična.. nevem ne govorim iz prve roke, da pa iz druge, in mu verjamem..

Tole se je začelo pojavljati kakšen teden dni nazaj. V zgornjem desnem kotu se v BF3 prikažejo nekakšni utripajoči kvadratki. Ponavadi za nekaj časa pomaga, če naredim repair install, samo se zadeva pojavi nazaj čez par dni. Nazadnje sem take učinke videl na ZX Spectrumu.

Zgodovina sprememb…

barocco ::

fireX88 je izjavil:

chucki je izjavil:

možno da je blo tolk.. se ne spomenm. Kolk sem od kolega slišal ko je v častni gardi, in kolk so morali streljat je reku da je puška zanič ter preveč plastična.. nevem ne govorim iz prve roke, da pa iz druge, in mu verjamem..

Sam sem služil leta 95 v Častni četi(106. Zaščitna enota) -sedaj gardni batalajon,smo imeli poleg "krom papovk" - protokolarne zadeve.

To orožje je bilo ,če se prav spomnim(zadolžili določeni sovojaki) Singapurske izdelave(Uporabljalajo je tudi TO predvsem Specialna Brigada Moris).

Sam sem zadolžil star model M-72 7,62-Je pa vseeno trgala gate ,bil je užitek.

kriko07 ::

A mi lahko pove kako sploh izgleda BATTLEFILED COOP-OP mission ?

2 sta in morta vse bote pošicat

batista bomb ::

Imam problem namreč po nekaj časa igranja mi zapre igro in napiše tole: Game disconnected: your connection to the server timed out. morda kdo ve kaj je narobe?

mailer ::

chucki je izjavil:

Veliko boljša izbira bi bila H&K MP7A1, z dodatki.

Machete ::

batista bomb je izjavil:

Imam problem namreč po nekaj časa igranja mi zapre igro in napiše tole: Game disconnected: your connection to the server timed out. morda kdo ve kaj je narobe?

Bi se upal trdit da je problem v tvoji povezi in očitno poklekne, zaradi česar te pač vrže dol.
Imam nekega xy lokalnega kabelskega operaterja in se mi dogaja podobno.
Pri Cod-ih spelje in samo frizne za par sekund ko se povezava 'obesi' pri EA špilih pa je treba na novo na server.

Berserker ::

batista bomb je izjavil:

Pojdi pod run in vstavi services.msc. Potem zrolaj dol in najdi SSDP Discovery ter ga izključi.

miraldi ::

batista bomb je izjavil:

Izklopi vse kar ti uporablja in moti povezavo internet in izberi serverje z čim manj pinga. Lahko poizkusiš tudi z "Repair Install" pri meni je to delovalo.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Berserker ::

Po mojem ni tole nič z igro, ampak z povezavo. Meni je to delalo tudi na xbox360 in na sposojenem ps3. Ko sem na pc izklopil SSDP in UPnp je potem še enkrat vrglo, potem pa dalo celi dan mir.

Bolf3nk ::

Še komu ne dela origin?

fredii ::

Bolf3nk je izjavil:

Še komu ne dela origin?

jp.
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

http://www.twitch.tv/n33dsome1topwn
evo če bo kdo gledu zdele online :D
pa najbrž nebom lih projevsko igrov ka mam malo preslab komp za streamanje

Kje kaj igrate slo-techovci, imate kakšno skupino?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl...
evo reklama za moj platoons

Ziga Dolhar ::

V našo Ovco se želijo včlanit naslednji:

kekec234
supenmen
NeitzSLO
gabros-lol
Az980
jaka878

... vendar jih ne moremo sprejeti, saj ima Battlelog omejitev, v koliko platoonih je lahko posamezen igralec. Tako da, dokler ne zapustite kakega drugega platoona, vas ne moremo potrditi, žal :/.
https://dolhar.si/

OmegaBlue ::

Mnja :/

1

2

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: OmegaBlue ()

yay... vi ste pa res lahko jezni. večkrat sm že dobu 99 pa 98 100 pa še nikol :D

T-h-o-r ::

najboljš je, ko te nekdo strelja, pa ga ubiješ

tvoj health pa pristane na 0%, a si živ
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

--MiRaLdInJo ::

Živjo. Mi lahko kdo pove kaj je fora oziroma kaj so te Platooni v BF3?

po mojem mnenju je to kr neki :D

Samo ker sploh nerazumem recimo če se pridružim nekemu platoonu kaj imam od tega sploh?

Ziga Dolhar ::

Ne sprašuj, kaj imaš ti od platoona, ampak kaj ima platoon od tebe!
https://dolhar.si/

BigWhale ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Ne sprašuj, kaj imaš ti od platoona, ampak kaj ima platoon od tebe!

Tocno to!

Hmm. Mi lahko pol nekdo na kratko razloži kaj platoon je oziroma kaj je njegov point(da ima on nekaj od mene) čemu sploh so namenjeni platooni?

Kenpachi ::

Ma to ti je kot skupina na facebooku.

Maš klapo na dosegu roke, pa lahko si pišeš na platoon wall, deliš informacije in te fore.

Načeloma naj bi šel v platoon s klapo, s katero se redno dobivaš na ts in špilaš z njimi. Ni pa nujno.
Zaraki Kenpachi.

DrSergioDJ ::

Ima še kdo probleme, da mu CO-OP ne zalaufa?

Rad bi odigral še zadnjo misijo, ravno toliko, da lahko rečem, da sem odigral vse, pa ne gre.

Kliknem na public matchmake in se mi v spodnjem levem kotu odpre tisto okence za nalaganje in piše "initializing" in .... nič

V task managerju vidim, da se potem pojavi bf3.exe, ampak se nič ne zgodi. Če ponovno probam zagnati co-op, mi javi, da ne gre in da naj preverim, če je bila igra zagnana izven battleloga (oz. tako nekako, ker se spodaj levo pojavi rdeče okence le za 1/10 sekunde in je tezko prebrati vse). Če "killam" bf3.exe v task managerju, potem se normalno zopet začne zaganjati zadeva, razen "initializing" se spet nič ne zgodi. MP dela normalno...
...

Meni isto tko da jebeš ta gayski EA support
««
126 / 149
»»