» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
128 / 149
»»

Bessie ::

Jaz nakupujem tukaj http://www.gamecards.eu/ zanekrat nobenih težav, z nakupi pa večajo % popusta...

BF3 SLO lestvica

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bessie ()

Bor H ::

Jst sm od kle kupoval: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Batt...
Ni bilo problemov, sem pa slišal da je nekdo se kar načakel ker jim je zmanjkalo keyev.

miraldi ::

Evo pa sem se tudi sam po preigranih 100urah odločil da kupim še Premium.
Igral sem šele par ur in moram rečt da so nove mape res lepe. Čeprav sem še zelo izgubljen ker ne poznam map in mi statistika pada navzdol.
Katere mape so kaj dobre za začetek daigram Conquest/Rush/TD?
Vidim da so tud novi modi in mi niso vsi čist jasni. Pri Gun master pa itak cev polom mev :-)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

dronyx ::

> Pri Gun master pa itak cev polom...

Ja, ta igralni način je malce zoprn, če padeš v eno igro, ki je že v teku, ker ti začneš z neko strašilno pištolico, medtem ko imajo ostali shotgune ali avtomatske puške. Drugače pa zadnje čase to precej igram in priti med prvih tri je dejansko težko. Je pa res, da se očitno igra proti koncu zavleče, ker je zadnje orožje nož, samo tako daleč mi še ni uspelo priti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

r3dkv1c4 ::

sennheiser je izjavil:

To čist na začetku naredi, se še segreje ne. Bom jutr test naredu pa poročam. Mam najnovejše jp. Bral sem da bi lahko premal močn napajalc biu, sam mislm da je 850w z 92% izkoristka za gtx580 vrh glave... Sicr mi ni tako moteče, ker to 2x naredi recimo v štartu pol pa bp več ur. Sam zakaj pa nebi stvar rešil :)

napajac definitivno ni....če bi bil bi enostavno komp naredu reset.....preverjeno veckrat!!!!

so za sigurno driverji.....vrjemi....sploh pa ce ti to naredi v startu.....ker potem lahko takoj izkjučimo temperaturni vzrok....nalozi si za foro tiste ki sem ti podal link.....za foro da vidmo.

dronyx je izjavil:

> Pri Gun master pa itak cev polom...

Ja, ta igralni način je malce zoprn, če padeš v eno igro, ki je že v teku, ker ti začneš z neko strašilno pištolico, medtem ko imajo ostali shotgune ali avtomatske puške. Drugače pa zadnje čase to precej igram in priti med prvih tri je dejansko težko. Je pa res, da se očitno igra proti koncu zavleče, ker je zadnje orožje nož, samo tako daleč mi še ni uspelo priti.

en nasvet za gunmaster.....nikoli ne hodi okoli s kolegi iz team-a, BOŠ LAZJE ZMAGAL CE SE IZOGIBAS GUZVI.....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

dronyx ::

r3dkv1c4 je izjavil:

en nasvet za gunmaster.....nikoli ne hodi okoli s kolegi iz team-a, BOŠ LAZJE ZMAGAL CE SE IZOGIBAS GUZVI.....

Na začetku to po moje ne drži, ker potem naletiš s pištolo sam na skupino nasprotnikov, ki te zlahka pokončajo.

Po moje je tudi bolj praktično, da se držiš skupaj seveda ne tako, seveda ne brezglavo ;)

BF3 SLO lestvica

dronyx je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Na začetku to po moje ne drži, ker potem naletiš s pištolo sam na skupino nasprotnikov, ki te zlahka pokončajo.

no tudi če s puško naletiš na skupino ti ne pomaga nič...verjemi da je to en tip, ki pomaga sploh na začetku pa tudi tako....dostikrat naletiš na koga ki se ravno spawna in niti ne pričakuje da je hrana za tvoj kanon...najbolj važno je pa da ti ne umreš hitro....ker z vsako smrtjo so tekmovalci bližje zmagi ti pa obstojis.

Dua'L ::

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

m0f0x ::

alpha1 je izjavil:

Je že kdo kupoval it te sstrani cd-key http://www.code4game.com/battlefield-3-... in http://www.gameholds.com/battlefield-3-...
ker je cd-key najcenejši?

Za ponudnika iz Ebaya (par postov zgoraj) garantiram, da boš dobil key in bo delal ne glede na to kateri jezik imaš. Jaz imam RU verzijo in je key tudi prijel, čeprav tam piše za EU verzijo. Premium je samo key, ki odklene DLCje in nič drugega. Ni regijsko zaščiten. Če pa je, pa naj nekdo dokaže. Je tudi vseeno ali kupiš v trgovini v škatli ali online s sliko. Pri obeh je samo koda :)

r3dkv1c4 je izjavil:

dronyx je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

no tudi če s puško naletiš na skupino ti ne pomaga nič...verjemi da je to en tip, ki pomaga sploh na začetku pa tudi tako....dostikrat naletiš na koga ki se ravno spawna in niti ne pričakuje da je hrana za tvoj kanon...najbolj važno je pa da ti ne umreš hitro....ker z vsako smrtjo so tekmovalci bližje zmagi ti pa obstojis.

No ja do sedaj sem samo ene 3krat igral Gunmaster. A so EAjevci ta mode mal MW3 ukradli? Tam je čist isto.

Drugače sem pa ta dva dni najbolj igral mape: Scrapmetal, Operation 925, Donya Fortress in Ziba Tower. To so res prave klavnice, pa še dobro mi je šlo :) Pa Bandar Desert mi je tud všeč ker je kar velika. Katera mapa je sploh največja pa tud nevem?

Katere mape so pa vam najboljše?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

mailer ::

Opažam to zadevo pri vseh igrah, da imajo tisti, ki igrajo več ur boljše orožje kar je po mojem mnenju neumno. Morali bi imeti vsi enako orožje saj naj bi omenjeni igralci tako ali tako bili boljši od ostalih predvsem zaradi svojega "skilla". Sam igram samo Battelfield p4f pa še tega samo občasno. Poleg tega je še vrsta(preveč) drugih dejavnikov ki vplivajo na rezultat igralca s takim načinom pa nove igralce še hitreje dotolče.

fireX88 ::

nevem kaj je tukaj zgrešenega. za odklep vseh orožij rabiš kakih 100ur, če pa v tem času ne odkleneš vsaj 80% orožij pol pa tudi đabe da igraš!

pa zapomni si nekaj: NE OBUPAJ!!!!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Moj prenosnik je preslab za špile, poleg tega špilam kar na wifi povezavi z navadno miško in grafiko na minimum, kjer je vse megleno oz belo kar je oddaljeno več kot 200m. Obupujem pa ne, sam se mi mal butast zdi, da se bi rad mal sprostil pa sam živčn ratam k me šicajo.:)) Pa čudn se mi zdi da imajo nekateri razmerje 30/1 zadnč je nekdo naklepal na eni mapi kar 70+/5 :D Psihič :P

70 lol.. ziher je bil v unmu letalu?

DrSergioDJ ::

Uno letalo se pa res na hitr način da sklatit...
...

to je res, vendar ko se je AK odpru ni noben tega klatu dol!

fireX88 je izjavil:

70 lol.. ziher je bil v unmu letalu?

Je bil na "peš"

pol je pa ziher geek ali cheater :)

Sem zdaj mal pogledal na youtubu kako to počnejo. Na tak način bi tud jst lahko bil boljši kot sm, luzerji.

mailer je izjavil:

Sem zdaj mal pogledal na youtubu kako to počnejo. Na tak način bi tud jst lahko bil boljši kot sm, luzerji.

Prilepi link. Me zanima kako to počnejo..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

SG_101 ::

Bessie je izjavil:

Dajte se pofočkat na SLO lestvici ne glede na to kje igrate BF3, da vidimo kdo je kdo in kje 8-)

sem se dodal, pa moji statsi niso niti približno takšni, kot mi jih kaže na battlelogu

123_meni ::

Evo še jaz sem kupil Premium na nemskem eBay in deluje OK...

alpha1 ::

Na g2play.net je cd-key 31,99€ prej je bil 37€.

fredii ::

Kaj pomeni ta funkcija ki se nenadoma pojavi na vrhu, v ozadju?

Unknown console commannd ....! (Use 'list' command to view avilable commands)
>_

Nič ne prime in kako jo v igri izklopiš. ctrl+alt+del?
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

Ziga Dolhar ::

Konzola. Tildo pritisneš.
https://dolhar.si/

~ a tole?

connel ::

Jp, to je to. Se meni tudi večkrat zgodi, da jo po pomoti stisnem, no, se je dogajal.

thx

sennheiser ::

Z starejšimi driverji za nvidio se stvari popravijo delno. Nvidia driver stopped working ostaja, ampak precej precej manj. Očitno bo treba še enkrat windowse... Bom počakal da 8ko dobim.

ja očitno je nekje drugje problem...a si opazil da se ti to dogaja na vseh serverjih...ali si vedno samo na enem in istem.

miraldi je izjavil:

Prilepi link. Me zanima kako to počnejo..

Link 1

sennheiser ::

Usepovsod. Je pa res da izrecno samo pri multiplayer od bf3. Ampak to je čisto odvisno od dneva... en dan brez problema, drug dan recimo 2x vrže vn. Potem meče vn samo ko me kdo ubije, dokler me ne počjo pač dela. No sj mogoče se kje drugje mi tepe, kaj z zvočno... pač ko bo volja, prilika za win8 ali pač na novo čez 7ko pa jovo na novo.

SG_101 je izjavil:

Bessie je izjavil:

Dajte se pofočkat na SLO lestvici ne glede na to kje igrate BF3, da vidimo kdo je kdo in kje 8-)

sem se dodal, pa moji statsi niso niti približno takšni, kot mi jih kaže na battlelogu

Statistiko pobira od tam, res pa včasih traja nekaj časa, da se posodobi...

kriko07 ::

A še kdo se ne more prijavit v origin in battlog?
jaz sem od enega kupu,pred 6 mescom,zdej pa da grem igrat pa noče sploh sem si pa še nov account naredu zdej pa nevem ka bo...

Truga ::

Ce si kupu od nekoga account so te ali benali, ali pa se je on odlocil da hoce svojo igro nazaj.

kriko07 je izjavil:

A še kdo se ne more prijavit v origin in battlog?
jaz sem od enega kupu,pred 6 mescom,zdej pa da grem igrat pa noče sploh sem si pa še nov account naredu zdej pa nevem ka bo...

zamenjaj password v origin in zadeva bo speljala, problem se je pojavil od novega update-a dalje....meni ni delal vceraj dopoldne...
....izberi password forgot in potem te vodi po korakih.

kaj pa lahko naredim?

kriko07 je izjavil:

kaj pa lahko naredim?

zamenjaj password!!!!!

https://connect.origin.com/us/login?ret...

tu naredi to

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

verjetno ni vidu če sta pa skor hkrati napisala post!

fireX88 je izjavil:

verjetno ni vidu če sta pa skor hkrati napisala post!

nič hudega ni, sem mu se link prilepil da mu bo lazje....
...samo da bo delalo, to je cilj...lp

vsem hvala za pomoč.
Sem napisal prodajalcu če bi lahko mi dal geslo,ki mu ga je Origin poslal in ga je dal,in zdaj spet dela
Hvala :)

Skyman ::

Imate na orginu Halloween akcije BF3 premium edition 30€

m0f0x ::

kriko07 je izjavil:

vsem hvala za pomoč.
Sem napisal prodajalcu če bi lahko mi dal geslo,ki mu ga je Origin poslal in ga je dal,in zdaj spet dela
Hvala :)

Jaz sem imel podoben problem pri nakupu CS 1.6, s to razliko, da si je prodajalec sam dal pass reset. Ker pa sem imel shranjen njegov hišni naslov (Plačilo po prevzemu ;)) sem mu obljubil obisk, če hitro ne pove gesla. Zdaj ima na srečo steam možnost dodatnega maila za take stvari.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0f0x ()

123_meni ::

Živjo,

Ali obstaja kakšen Slovenski server?

Kje največ igrate in se zbirate?

LP

tut to mene zanima.

Red_Mamba ::

Sem nabavil spil pa mi ne dela na sluzbenem laptop-u.
Ce kdo hoce spil ga prodam.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

in tvoj leptop je?

Skyman je izjavil:

Imate na orginu Halloween akcije BF3 premium edition 30€

Premium only pa 24,99 €... sem se odloču in nabavu...

Kingster ::

Prodam origin account, ki vsebuje

BF3 + Back to Karkand (level 67)
Battlefield Bad Company 2 (max level)
Battlefield 2142

Cena je 25e.

Če vas zanima, mi pošljite pm. Bom naredu par screenov mojega accounta. Dam vam lahk tudi moj nick tako da lahko preverite moj account ali pa se srečamo v igri.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kingster ()
««
128 / 149
»»