Forum » Strojna oprema » Kako iztisniti iz modema njegov masimum?
Kako iztisniti iz modema njegov masimum?
upirna ::
Kako iztisnizi iz modema maksimum? Imam navaden analogen modem od Motorole %6kb/s. A obstaja kej?
yabadak ::
Ja, ADSL
Res je, da odkar uporabljam ADSL na komfortni frekvenci, me sploh ne moti račun, ki znaša 10.000 sit. SE SPLAČA. Zato ti svetujem, da si obvladaš ADSL, samo če nisi iz Kredarce.
Pričakujem pa tudi še zanimiv boj ponudnikov Telekomunikacijskih storitev, kajti kot že najbrž veš je vlada prejšnji mesec nakazala novo konkurenco Telekomu.......
Bomo videli.
Naj bo moč s teboj!!!
Res je, da odkar uporabljam ADSL na komfortni frekvenci, me sploh ne moti račun, ki znaša 10.000 sit. SE SPLAČA. Zato ti svetujem, da si obvladaš ADSL, samo če nisi iz Kredarce.
Pričakujem pa tudi še zanimiv boj ponudnikov Telekomunikacijskih storitev, kajti kot že najbrž veš je vlada prejšnji mesec nakazala novo konkurenco Telekomu.......
Bomo videli.
Naj bo moč s teboj!!!
Poletje je toplo in zima je hladna
upirna ::
No, jaz bi si ADSL privoščil, če bi naš ljubi Telekom omogočil to. Žeje niti približno niso zahojene, res je da so malo višje (350 metrov nadmorske višine). No, pa mene kot 14 letnega otroka niti ne moti tistih 12k za ADSL in ISDN, bolj moti moje starše
Gandalfar ::
poleg seveda kabla in adslja .. pa poglejmo
je tvoja motorola flashana na V.90 ? .. just checking
pa v sistemu lahko tiste MTU stvari nastavis. Kaj vec se pa na zalost niti ne da storiti :/
je tvoja motorola flashana na V.90 ? .. just checking
pa v sistemu lahko tiste MTU stvari nastavis. Kaj vec se pa na zalost niti ne da storiti :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6862 (4661) | Duke Nukem |
» | Kabelski internet - pohitritev (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5900 (4307) | Soprano |
» | ADSL in prazniki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6794 (4198) | CaqKa |
» | Ker Kekec bo plaču 15.000 sit /mesec za UMTS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7560 (5941) | CaqKa |
» | WinXP dolg zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1063) | DeLuX |