Forum » Loža » Plače za delo tehnične pomoči
Plače za delo tehnične pomoči
RejZoR ::
Obeta se mi možnost za delo v tehnični pomoči za programsko opremo, ki je sicer zelo razširjena po svetu ampak gre za lokalnega resellerja, ne za dejanskega snovalca programja.
Pa me tko iz firbca zanima kakšne so kaj plače na temu področju. Da dobim mal predstave kaj okvirno pričakovat...
Pa me tko iz firbca zanima kakšne so kaj plače na temu področju. Da dobim mal predstave kaj okvirno pričakovat...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Anyone? Noben tle ne dela na tech supportu? Skor težko verjamem...
MIHAc27 ::
first guess med 750 pa 900 neto. Na začetku (prvih 6 mesecev) mogoče še 30% manj, ker te je potrebno izučit.
Lahko da bo kej boljš....
Lahko da bo kej boljš....
Izučit me načeloma ne bi bilo treba ker sem že vajen dela z zahtevnim folkom in program poznam v detajle ker sem že prej delal kot prostovoljec na uradnem forumu tega programja in tud kot beta tester.
Se pravi okvirno od 750-900 neto. Če ima še kdo kakšen info oz komentar na to temo kar na dan z besedo.
Se pravi okvirno od 750-900 neto. Če ima še kdo kakšen info oz komentar na to temo kar na dan z besedo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inženir Povprečna plača (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 150244 (40316) | dope1337 |
» | Plača po bolniškiOddelek: Loža | 2095 (1410) | Hexx |
» | Stroski delodajalca za tehnike Slo vs Aut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33292 (30267) | Matko |
» | Iskanje službe oz. zaposlitve - alternativeOddelek: Loža | 3867 (1846) | T-h-o-r |
» | plača varnostnikovOddelek: Loža | 9335 (4606) | bleem |