Forum » Pomoč in nasveti » Outlook 2007 html podpis
Outlook 2007 html podpis
gunserman ::
Pozdravljeni
V outlooku mi noče prikazovati šumnikov v html podpisu. Sem preveril že čisto vse nastavitve in je nastavljeno vse tako kot mora biti. V htm dokumentu sem nastavil charset=UTF-8. Kje bi lahko bila težava? To je drugače napisana skripta, ki sama kreira html dokument in ga uporabniku ob prijavi vsili v signatures mapo. V outlooku 2003 tudi ne deluje vendar, če se odklopi klukica Uporabi microsoft word 2003 ko urejevalnik besedila, se šumniki pojavijo... Če pa odprem htm dokument v brskalniku so šumniku ok! Pri .rtf in txt dokumentih so šumnikitudi ok, vendar jih rabim tudi v html obliki.
Ima kdo kakšno idejo kaj napisati v htm, da bo stvar delovala?
V outlooku mi noče prikazovati šumnikov v html podpisu. Sem preveril že čisto vse nastavitve in je nastavljeno vse tako kot mora biti. V htm dokumentu sem nastavil charset=UTF-8. Kje bi lahko bila težava? To je drugače napisana skripta, ki sama kreira html dokument in ga uporabniku ob prijavi vsili v signatures mapo. V outlooku 2003 tudi ne deluje vendar, če se odklopi klukica Uporabi microsoft word 2003 ko urejevalnik besedila, se šumniki pojavijo... Če pa odprem htm dokument v brskalniku so šumniku ok! Pri .rtf in txt dokumentih so šumnikitudi ok, vendar jih rabim tudi v html obliki.
Ima kdo kakšno idejo kaj napisati v htm, da bo stvar delovala?
- spremenil: gunserman ()
Malajlo ::
Nastavitev kodne tabele nič ne zaleže. Boš moral kar zamenjati s spodnjim:
V outlooku mi no& # 269;e prikazovati & # 353;umnikov v html podpisu. Sem preveril & # 382;e & # 269;isto vse nastavitve
Katera je katera, si poglej source kodo tegale... Za male črke imaš že zgoraj
č-š-ž-ć-đ-Č-Š-Ž-Ć-Đ
Primer menjave stringov v vbs pa tukaj http://www.example-code.com/vb/stringRe...
Heh, ć, Ć, Đ so očitno kar taki kot so
& #269;-& #353;-& #382;-& #263;-đ-& #268;-& #352;-& #381;-Ć-Đ
(kode prevede - zato toliko popravkov; koda je brez presledkov, torej &#koda;)
V outlooku mi no& # 269;e prikazovati & # 353;umnikov v html podpisu. Sem preveril & # 382;e & # 269;isto vse nastavitve
Katera je katera, si poglej source kodo tegale... Za male črke imaš že zgoraj
č-š-ž-ć-đ-Č-Š-Ž-Ć-Đ
Primer menjave stringov v vbs pa tukaj http://www.example-code.com/vb/stringRe...
Heh, ć, Ć, Đ so očitno kar taki kot so
& #269;-& #353;-& #382;-& #263;-đ-& #268;-& #352;-& #381;-Ć-Đ
(kode prevede - zato toliko popravkov; koda je brez presledkov, torej &#koda;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malajlo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PHP]Zamenjava šumnikov z html kodamiOddelek: Programiranje | 4048 (2326) | mikesr |
» | pretvarjanje šumnikov v browserjihOddelek: Izdelava spletišč | 2257 (1956) | mte |
» | e107 spletni portal težave in rešitve...Oddelek: Izdelava spletišč | 2075 (1400) | pitagora |
» | ASCI koda za šumnikeOddelek: Izdelava spletišč | 5219 (5091) | pitagora |
» | charset in php - problemOddelek: Programiranje | 1142 (1037) | zeleznika |