» »

Kompresiranje mape v .cab končnico

Kompresiranje mape v .cab končnico

luky ::

Fantje prosim pomoč in sicer. Imam eno mapo, ki bo jo moram kompresirati, da bi imela na koncu končnico .cab. S katerim orodjem naj to naredim. Poskušal sem nekaj z M$ makecab, vendar mape noče kompresirati ( ali ne vem pravega ukaza ). Hvala.
luky!

zavajon ::

zavajon je izjavil:

compress.exe

Hvala lepa.

Ampak v tem programu ne najdem sinktase za kompres .cab.
luky!

logout ::

Najdi si Microsoft Cabinet Software Development Kit in potem uporabi ukaz cabarc, ki je tam notri, npr:

cabarc\BIN\CABARC.EXE -pr N cabfile.cab direktorij\*

L.p., Kloko

Kurzweil ::

Že dolgo časa poznam .cab format (Cabinet) im jasno je da se uporablja pri inštalacijah WIN distribucij, precej se uporablja tudi pri uporabnikih Visual Cja, precej tudi installerjih in gonilnikih (ker ni potrebno nameščati zipa, rara,...) ampak ni mi povsem jasno zakaj bi ga ti uporabljal?

Ne najdem ene spletne strani kjer je bila lestvica uspešnosti kompresije raznih programov in ne spomnim kje je bila Cabinet (cab) vem pa da pri uspešnih ne, pravtako se ne spomnim kateri je bil najbolj uspešen ampak vem da slednjega nihče ne uporablja in je bil res z naskokom najboljši...

Kurzweil da ti bo bolj jasno, sem razpakiral eno datoteko .cab, ker sem si v njej nekaj popravil za poznejšo integracijo in sedaj sem potreboval samo programček, ki mi isto datoteko naredi nazaj s končnico .cab in sem dobil zadevo na tem naslovu spodaj:

http://www.softpedia.com/get/Others/Mis...
luky!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5329054 (18297) GTX970
»

Težava z računalnikom - prosim za pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
234369 (4098) hojnikb
»

Windows 7 Home Premium SLO iso?

2618496 (16793) Rok22
»

Windows 98 - moder ekran z naslednjo vsebino...

51651 (1530) Vajenc
»

Mrežna kartica

Oddelek: Strojna oprema
81158 (1045) joco

Več podobnih tem