» »

popravilo napajalnika

popravilo napajalnika

tilenmpower ::

pozdravljeni, imam namrec naslednji problem ko sem priklopil rac je nekaj popokalo v napajalniku in ni dau nic vec iz sebe ce bi biv to navadn 20 pinski napajalnik bi ga zamenjal vendar je neki cudn napajalnik 14 pinski in ga nikjer nedobim novega zato me zanima ce kdo v ukolici kranja ali ljubljani popravlja in bi mi stvar popravil ali pa ce ima kdo kaksnega doma takega kot je na sliki ali pa saj da ima 14 pinski in 4 pinski priklop http://webdevsys.com/d510psu.htm info na ZS ali mail tilen.pelko@msn.com hvala

Pentium ::

bi tale pasal?
drugače pa, zadeva je stara, verjetno se niti popravljati ne splača več, kaj šele kupovati nov napajalnik.

tilenmpower ::

nebo pasal ker je 20 pinski priklop zadeva je stara pentium 4 rang vendar rac dela brezhibno use in nebi ga rad zavrgel :)

Mare3 ::

Da si sposodim temo. Moj problem je sledeč da mi vsake toliko časa začne ropotati ventilator v napajalniku tako kot da bi se slišal zvonec. Verjetno kakšen kabel v napajalniku moti ventilator in ga ta zapne in začne ropotati. Je kdo iz Ljubljane ki bi ga bil pripravljen zastonj odpreti in poštimati malo notri ker jaz ne upam da nebi kaj zjebal in zažgal stanovanja. Verjetno je potrebno samo odpreti napajalnik in samo kable prestaviti bolj stran od ventilatorja a si sam tega ne upam početi.

Mare3 ::

Ok računalnik sem postavil na bočno stran in je ropotanje prenehalo verjetno je res nekaj kar moti vrtenje ventilatorja in sem s tem ko sem ga postavil na stran to odmaknil in se ne dotika ventilatorja je pa problem ker ne morem imeti računalnika postrani tako da bi re potreboval pomoč, je pa čisto navaden napajalnik 600W.

c0dehunter ::

Razdri napajalnik in poglej kaj se dotika venta?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Mare3 ::

Si prebral da se sam s tem ne mislim ukvarjati ker si ne upam da nebi kaj zjebal. Zato sem napisal če ima kdo več izkušenj da bi on to naredil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
6012358 (8502) BladE_
»

ventilator za napajalnik - se ne splača...?!?

Oddelek: Strojna oprema
191424 (1183) RejZoR
»

Star, na novo sestavljen računalnik se ne zbudi

Oddelek: Pomoč in nasveti
162776 (2030) fosil
»

napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimerno

Oddelek: Strojna oprema
393758 (3462) Pyr0Beast
»

Napajalnik LC Power 550W - Nasvet

Oddelek: Pomoč in nasveti
142356 (1766) PacificBlue

Več podobnih tem