Forum » Strojna oprema » trdi disk teževa
trdi disk teževa
compaq ::
-zdravo, sem uporabnik windows 7 professional x64, 3gb ram, 2,1 cpu, 320 hdd Seagate, računalnik je laptop compaq
-in sedaj imam velik problem z diskom in ta je da disk "non-stop" nekaj piše oz. bere to vem po tem da se oblaša vsake 2 sekunde(utripajoča lučka + zvok diska) to je pred dnevi postalo že zelo moteče zato sm windows 7 ultimate zamenjal 7 home premium, ko še to ni bilo bolje sem danes naložil professional, vsi so bili x64 in težava noče izginiti.
-izvedel sem da imata vista in 7 vgrajeno da se ob neaktivnosti defregmrntirata, hec je v tem da to drži samo zakaj meni računalnik še vedno dela tudi če samo brskam po internetu
-je kriv operacijski sistem windows 7 x64 ali disk
-in sedaj imam velik problem z diskom in ta je da disk "non-stop" nekaj piše oz. bere to vem po tem da se oblaša vsake 2 sekunde(utripajoča lučka + zvok diska) to je pred dnevi postalo že zelo moteče zato sm windows 7 ultimate zamenjal 7 home premium, ko še to ni bilo bolje sem danes naložil professional, vsi so bili x64 in težava noče izginiti.
-izvedel sem da imata vista in 7 vgrajeno da se ob neaktivnosti defregmrntirata, hec je v tem da to drži samo zakaj meni računalnik še vedno dela tudi če samo brskam po internetu
-je kriv operacijski sistem windows 7 x64 ali disk
pharaon ::
Mislim, da se gre za indexiranje, ne za defragmentiranje. Najbolje, da pustiš, da "zrešeta" do konca, ker bo potem mir.
Pri meni je blo isto, mam prav tako win7 pro 64bit.
Pri meni je blo isto, mam prav tako win7 pro 64bit.
compaq ::
aja misliš, da je to samo na začetku, sem zgoraj pozabil omeniti da nimam antivirusa, utorrent je izklopljen, koliko časa pa traja indexiranje....
fosil ::
Ja, win7 na začetku nonstop stružijo po disku, se pa zadeva po kakšnem tednu, dveh nekoliko umiri.
Tako je!
Galaxy ::
Najboljše je, če, preden greš spat daš indeksirat HDD. Zjutraj bi pomoje moglo že bit fertik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22100 (15100) | Apache90 |
» | Inštalacija Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10980 (10100) | RuskiSnajper |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7096 (5543) | bosmla |
» | Windows 7 in igreOddelek: Operacijski sistemi | 4490 (3328) | DonAndrino |
» | Windows 7 je tu (za razvijalce in študente) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26352 (15003) | ;-) |