» »

Samsung S8500 Wave oz. nasploh Bada OS

Samsung S8500 Wave oz. nasploh Bada OS

««
5 / 10
»»

CubankO ::

Za tiste ki ste pri Simobilu, je najlažja ureditev internetnih nastavitev s te strani:

http://nastavitve.simobil.si/otausersm/...
Vedno nekaj novega :)

RejZoR ::

Ja, razen če si lastnik Samsung Wave II katerega sploh ni na spisku. Niti Wave I.
Ravnokar sem frendu rihtal aparat, ker ga je zabrikal z Bada 2.0 in sem mu nanovo naložil Bada 2.0 na Wave II. Nastavitve za Simobil sem vnesel ročno iz te strani: http://www.lezalnik.com/si-mobil-apn-na...

Je šel na Google in je net delal, tko da so nastavitve očitno ok.

Da so mu številke delale kot je treba pa sva mogla izbrat nek XLEXJDJJD, skratka nek CSC, ki se začne na X neki. Na KOR mu je delovalo samo pri psoalnih SMS-ih, pri prejetih pa ne.

Ker sem mel Multiloader pripravljen sem si zdele še sam sflešal Wave I na Bada 2.0. Poln k imam že čakanja. Slabše kot je itaq ne more bit, po videnem na frendovem Wave II pa izgleda luštno in dsot bolj up to date. Bomo videli.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

RejZoR ::

Fak ej, to ne moreš verjet. Enostavno ne moreš. Bada 2.0, čakal smo eno leto in spet moral naložit smai preko multiloaderja ker je Samsung preveč glup da bi smiselno releasal nadgradnje.
Človek bi pričakoval, da bo nova verzija IZBOLJŠALA stvari. Ampak ne, Samsung je očitno edini razvijalec na svetu, ki mu uspe stvar zavozit še bolj. Prvi vtis je sicer res impresiven ampak ko začneš uporabljat Bada 2.0 vidiš, da je isto oz še večje govno kot je bila Bada 1.2.

- ne moreš več odstranit praznih strani in ne moreš odstranit glupega idle page-a
- auto rotate tipkovnice ne deluje več povsod (prej je)
- nastavitvi fit to screen in odstranitev emuliranih gumbov za Java aplikacije sta šli adijo (kar pomeni da sta Opera Mini in GMail Mobile sedaj neuporabna brez da ju shekaš oz uporabiš že spremenjeno verzijo). WTF!? KAJ ZABOGA JE FALILO TEMU!?
- upravljanje fajlov je kretensko. Stisneš knof "Manage" v File Managerju in ni knofa "Rename". Se pa pojavi če potegneš v stran po fajlu. "Delete" pa se pojavi dvakrat, v manage menuju in ko potegneš čez fajl. WHY!? Kaj je bilo narobe z long tap-om na fajl in si lepo dobil servirane vse opcije za tisti fajl ali mapo?
- Increasing volume za budilko je izginil. Zakaj zaboga!? A se v koreji vsi zbudijo z instantnim hrupom namesto da se glasnost postopoma povečuje in ti ne povzroči infarkta vsako jutro!? Zdej moraš sam naredit dolg "fade in" in naložit tak predelan komad oz poiskat nekaj z umirjenim začetkom.

In to so stvari, ki sem jih opazil po 5 minutah uporabe. Kaj vse bo še manjkalo pri redni uporabi raje nočem pomislit. Skratka katastrofa od katastrofe in Samsunga bi moral nekdo stožit, ker se enostavno dela norca iz kupcev aparatov Wave. To celotno serijo pa ukinit, ker je čisto nategovanje folka. Super aparat z absolutno grozovito zanič softwarom.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

ivanuscha ::

Shit. Škoda da niso shekali Android za Wave. Po opisanem sodeč bi bil še Symbian precej boljši.

Tilk ::

i feel u bro...ics gor na Wava!
Tilk

pleomax ::

Rejzor: KEr jaz nisem imel ravno nekih izkušenj s temi zadevami,mi je naložil en prijatelj ampak tudi on se ni nekaj veliko ukvarjal s tem in je rekel,da je bolj zakomplicirano kot za android. KEr sva naložila ene prvih verzij bade 2.0(beri avgust),je seveda kar nekaj bedarij noter. NA internetu sem lahko največ 2 minuti in ravno tako je pri igrah. OStalo deluje bolj gladko kot prej. Predvajalnik glasbe je nagravžen in ja teh prekletih zaslonov se sploh ne da zbrisat,kar mi sploh ni jasno-dobiš občutek da je malo na hitro bilo nekaj skup spacano,ampak vseeno-priznam pa da je brskalnik veliko boljši(vsaj tisti 2 minuti ko mi deluje. PRišla je sedaj tudi verzija za nemčijo. REjzor-sedaj bi rad sam naložil si bado gor,pa me zanima,ker ti imaš očitno veliko izkušenj s tem :) Po katerih navodilih si se ravnal? JE možno najti kakšen video na youtube,ki te vodi skozi vse to počasi in tako,da mi ki nimamo preveč pojma o tem kaj razumemo? PA seveda da je dobra verzija. Želel bi si hrvaško. Tukaj res rabim pomoč. Hvala.

pleomax ::

V tem sem res čisti začetnik in naj bo bada kot nek uvod pri meni :) Drugače ko mi je prijatelj nalagal bado,je telefon skoraj crknil :S Tega pa ne bi rad,ker potem ga lahko kar stran vržžem in od njega res en bo nobenega "haska" Drugače pa uživajte lastniki bade 2.0 ob njej. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pleomax ()

pleomax ::

sedaj pa mislim da so se mi začele zadeve precej bolj svetlikati. Zanima me: verzija S8500XXLA1 je hrvaška?

RejZoR ::

Firmware sem snel tale:
http://www.badaforums.net/forums/leaked...

Multiloader je v5.65 in postopek flashanja je isti kot za Bada 1.2. Ugasneš telefon in ga zaženeš v download način (Vol Down + Screen Lock + ON/OFF knof). Zaženeš Multiloader z admin pravicami, izbereš LSI način, klikneš port search, da zazna telefon (moraš imet naložen USB driver, ki pride s Kies), v Multiloader zložiš fajle in klikneš Download, da vse prenese na telefon. Samo pazi, da izbereš prave (S8500 je Wave 1, S8530 je za Wave II).

Samo vedi, da v teh dveh firmwarih ni slovenščine. Men je sicer vseeno, ker vse furam v angleščini, ene tle pa očitno moti. Mobitel SIM dela lepo s KOR CSC nastavitvijo, za frendovega S8530 s Simobilom pa sem mu moral spremenit CSC na XE-in.še.ena.črka, drugače mu niso delala imena pri kontaktih SMS-ov.
To je to. Čakam na nemški release, ki ga bom še enkrat flashnil, ampak močno dvomim, da bo karkoli drugače.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

urosja ::

CubankO je izjavil:

ivanuscha je izjavil:

Iz kje si ga pa snel in ali je kompliciran postopek? Si delal po kašnem vodiču?


Snel sem jo s te strani:
http://www.sammobile.com/firmware/?page...

Snel sem si Hrvaško verzijo ker slovenske še ni. Ni panike, jezik v nastavitvah je slovenski oz. si ga lahko naštimaš.

Pomagal pa sem si s postopki s te strani:
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.ph...



Pozdravljeni.

Mi lahko lepo prosim napišeš kako prit na badi 2.0 ala ta hrvaška verzija do slovenskega jezika. ker jo imam nameščeno pa enostavni ni nikjer. ne na tej ne na kateri drugi.

Se mi pa telefon tu pa tam sam ugasne. še komu?


Prosil bi pa še nekaj, mi lahko kdo posreduje link kje snet tisto verzij bade 1.2 ki je bila pri mobitelu za posodobitev preko kiesa?se pravi v slovenskem jeziku.
Ker če nebom zrihtal tole 2.0 bom dal nazaj 1.2.
Nujno bi prosil za hiter odgovor.

lp
Uroš

Dinc ::

Na svoj telefon sem naložil bado 2.0 prejšnji teden, postopek naložitve je enostaven (čeprav se prej še nikoli nisem s tem ubadal, tako da mislim da vsakdo zmore updatat) in vse tudi dela ok, tudi slovenski jezik.

Snel sem si tole verzijo: S8500XXLA1 ## 2.0 2012 January S8500OXFLA2 Croatia iz tele strani: http://www.sammobile.com/firmware/?page...

Preveril sem, če imam inštalirane Samsung USB Driverje (Default je c:\program files\samsung\usb drivers), če ne se jih da dobit tukaj: http://hotfile.com/dl/55807858/dc2c176/...

Naslednje kar potrebuješ je Multiloader; sam sem uporabil MultiLoader V5.67; za Samsung S8500 se ga da dobiti tukaj: http://www.4shared.com/rar/e6k-EERx/Mul...

Zaženeš Multiloader, označiš LSI, odkljukaš Full Download, potem pa samo dodaš Boot Folder, Amss, Apps, Rsrc1, Rsrc2, Factory FS, SHP APP, CSC, Fota iz mape, kamor si shranil bado 2.0.

Daš telefon v download mode tako da držiš naenkrat tipke: volume down, tipko za fotoaparat in NO (oz. Power button) ene 10 sekund, da se telefon ugasne in se pojavi napis Download mode.

Povežeš telefon preko USB-ja z računalnikom, v Multiloaderju klikneš Port search (ta poišče telefon) in klikneš Download ter počakaš da se telefon updata in to je to.

Telefon se potem avtomatsko restarta in te vpraša tudi za jezik, kjer lahko izbereš slovenščino. Potem, ko se je prižgal sem naredil še full reset tako da vtipkaš kodo *2767*3855# (najbolje da pred updatanjem backupaš datoteke npr. s Kies).

Kdor ima Simobil: GPRS in MMS nastavitve pa naštimaš tako da pokličeš na info center od Simobila na 080 40 40 40, poveš svojo cifro, oni ti pa pošljejo SMS za namestitev GPRS in MMS, to inštaliraš in to je to.

Do danes je delal telefon brez problemov (se ne ugaša itd.)

Lp, Dinc.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Dinc ()

urosja ::

super hvala ti za natančen opis. jutri zjutraj se bom zraven vsedel in uredil tako kot si rekel. upam da se bo pojavila slovenščina. :D
in če je to to bom zadovoljen.

poročam jutri.

lp

urosja ::

Dinc hvala ti za vse skupaj za pojasnilo in vse ostalo. Sem naredil tako kot si povedal in res se je pojavila slovenščina in vse deluje ok(vsaj upam)

hvala

lp

telexdell ::

Za tiste, kateri ne boste klicali, pa bi želeli imeti nastavitve za MMS in GPRS:

1. V tipkovnico vpiši: *#5239870*#
2. Nato izberi: "Pre-Configuration"
3. In vnesi: *#27236*# Ter potrdi.
4. Izberi MOT (za mobitel) ali SIM (za Simobil)
5. Počakaj, da se namestijo nastavitve in se telefon resetira.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

urosja ::

Pozdravljeni,

bada 2.0 dela ko mina že cel dan. zadovoljen zelo , končno :P

Bi pa imel eno vprašanje.
kaj imate na 2.0 za programa gor za prepoznavanje glasbe. da posnames in dobiš rezultat. namreč ko greš med glasbo tam več ni tega.
lp

RejZoR ::

Midomi in Shazam imata to funkcijo na Androidu, probaj iskat pod tema dvema imenoma, mogoče je zdej že app gor na Samsung Apps.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Tilk ::

evo, jest jo tud zdele dajem gor.
dinc, hvala za opis =)
Tilk

RejZoR ::

Ma dej nej gre nekam. Včer sem spet zalaufal Wave, danes ga na šihtu potegnem iz žepa in guess what. Ugasnjen. Pa nej gr ev tri P.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

urosja ::

men se je z eno prejšnjo verzijo tud ugašal. z tole pa dela ko mina. ena a. Rejzor daj tole gor pa boš vido da je ok.

ja ti pa verjamem tudi mene je jezilo tole. meni se je na 1.0 badi originalni ugašal dokler nisem dal 1.2 gor.

probaj pa poročaj.

jaz sem trenutno zelo zadovoljen. Edino moram še on program najt za snemanje muzike ker ni onih dveh.

lp

RejZoR ::

Sej že imam Bada 2.0 gor...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

GeForce ::

Ops, sem čisto pozabil tole temo :D No da vam povem, sem Wave-a zamenjal za Xperio arc S in vrjemite mi, Wave ni vreden niti tega, da ga še enkrat napolnite. Res je "svet lepši" sedaj z Xperio. Vsekakor priporočam menjavo. :D

PS:Pa čim manj problemov vam želim.

pleomax ::

MEni pa ko hočem dodat notri fota pa te ostale datoteke not,preprosto ne ponudi tistih datotek samo bootfiles mi napiše,onih datotek pa mi sploh ne ponudi,čeprav so notri. Mi kakšen program manjka ali kaj? GeForce: Jaz tudi sedaj čakam na xperio s :) Verjamem,da je veliko boljša.

urosja ::

rejzor verjetno imaš kakšno čudno verzijo ki ima kakšen bug not.
Jaz ga pa ne menjam. ima vse kar rabim, baterija drži 4 dni ob moji uporabi. cel je kovinski kar se mi zelo dopade sem takega iskal. zaslon je super.
Zdaj z tole bado 2.0 pa je prva liga. pa to mi je zadnja velikost ki mi še odgovarja, ostalo so mi vse po domače povedano "lopate" (pa brez zamere)
Sem zelo zadovoljen.
Na servisu ni bil še niti 1x tao da upam da tako tudi ostane pa je star že leto in pol , je pa še vedno kot nov, brez praske.
sem dobil dober primerek :P

Punci sem kupil xperio sicer ray model ker je majhen ampak vseeno za android ga ne menjam nikoli.Me nikoli ni pritegnil. Je vse drugo pa potem telefon. To da pokličeš pa sms , pa maile pogledaš pa kakso stran na hitro ne rabim da se mi en kup aplikacij v ozadju vrti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: urosja ()

urosja ::

ja to kot si pa omenil da wave ni vreden da bi ga še enkrat napolnil pa se zelo motiš, še kaj drugega je vrede. Imel sem kar nekaj top telefonov in je wave zelo dober aparat, vsaj moj.

lp

GeForce ::

@urosja: Aja, sem pozabil omeniti da je to glede "ne vrednosti ponovnega polnenja :))" moje osebno mnenje o Waveu po pol leta uporabe. Sem vesel, da si zadovoljen z Waveom, pa zanimalo bi me kaj te je tako motilo na Xperii Ray (brat namerava kupiti pa me zanima). Lahko tudi na ZS.

@pleomax: Prav tapravo Xperio S? Ne, arc S?
Ko dobiš, definitivno poročaj kako se obnese ;)

pleomax ::

Sedaj sem poskusil na prenosniku še naložiti bado in uau deluje :D Hvala!!!! Deluje gladko in super,me pa vseeno ne odvrne,da si ne bi kupil sonya. GeForce-sony xperia s ja :D 19.3 bo v Sloveniji v prosti prodaji,pri mobitelu pa mogoče v maju. Ne mislim pa čakat na s3 pa tudi če pride recimo prej ga nočem imet,ker vidim,da proizvajalci samo reklamirajo quad core procesorjep a v resnici telefon sploh rabi to? MIslim,da bo 1,5 giga dvojedrni več kot dovolj glede na to da 1 giga ful lepo poganja android že :) ja,ko ga bom imel,bom seveda poročal :)

pleomax ::

Mimogrede: Na samsung apps je na voljo tema,ki izgleda nekaj takega kot android 4.0 :D ŠE odkleap se zaslon enako :D Potem tudi asphalt 6 je super,ampak mi je danes telefon nekaj zafrkaval,ker sem na naložil kar nekaj aplikacij,ki so malo bolj zahtevne glede rama,ampak nekako se je na koncu telefon sporazumel :) Tale bada je super in veliko boljša kot tista moja prejšnja beta različica :D In bada 1.2 KAj je že to? NEprimerljivo je :D Telefon deluje bolj gladko, je precej prilagodljiv :) Sicer že to vsi vse veste,ampak sem navdušen in očitno je tudi 2.0 bada nekam napredovala :D

urosja ::

se strinjam. bada 2.0 je kar fajn napredovala od 1.2
meni deluje super. glatko nič ne"šteka" ali kaj podobnega. po prvi uporabi ki jo imam gor 3 dni imam baterijo na 31% pa sem ga kar gnjavil da si vse znastaviš.
zadovoljen.

lp

meXem ::

Aaplikacije uporabljate samo te iz marketa ali ima kdo še kaj druga od kje ?
Če ima kdo kaj pametnega, kar se ne dobi na marketu, kar na dan z besedo :)

pleomax ::

ČEz abterijp pa moram potožiti,da opažam,da mi že kaka 2 tedna baterija ne zdrži preveč dolgo-precej slabše kot pri 1.2 in to je nekje od takrat se mi zdi ko sem naložil beta verzijo bade 2.0 Mogoče pa je baterija oslabela,ker sem v bistvu s tem telefonom delal uh in ah. ZAdnje mesece sem ga prej kot v dnevu še spraznil,tak da se skoraj ne čudim :)

RejZoR ::

Ni, jezst sem svojega zelo malo rabil in je baterija praktično kot nova, pa mi jo je magično požrl v dveh dneh pa z njim sploh nič nisem delal.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Xgeneration ::

pleomax je izjavil:

ČEz abterijp pa moram potožiti,da opažam,da mi že kaka 2 tedna baterija ne zdrži preveč dolgo-precej slabše kot pri 1.2 in to je nekje od takrat se mi zdi ko sem naložil beta verzijo bade 2.0 Mogoče pa je baterija oslabela,ker sem v bistvu s tem telefonom delal uh in ah. ZAdnje mesece sem ga prej kot v dnevu še spraznil,tak da se skoraj ne čudim :)


No, ja - upoštevat morš, da se bo avtonomija baterija pri bada 2.0 gotovo lahko kar precej poslabšala. Bada 1.2 ni omogočal čisto prave večopravilnosti - stanje aplikacije je zapisal v pomnilnik pa jo dejansko zaprl. Bada 2.0 naj bi v resnici laufala več aplikacij - kot drugi pametni telefoni in bo zato gotovo požrla precej več baterije, sploh če bo odprtih več aplikacij.
LP

MacGyver141 ::

Tukaj je popravek za sims 3 in deluje :)
http://badadownload.com/2012/02/texture...

pleomax ::

No,prejšnjo objavo vzamem nazaj-telefon je še slabši kot prej. Šteka,internet ne gre nikamor,...v glavnem komaj čakam da pride sony,te pa z užitkom vržem ob tla -.- Sranje od sranja. Tako slabega telefona še v življenju nisem imel. Prejšnji samsung je bil fenomenalen proti temu.

MacGyver141 ::

Ali imaš slučajno ice cream sandwich temo, ker bi lahko bil to vzrok štekanja?

Tilk ::

mam filing,da telefon slabse dela! + sovrazm k nimam vec opcije levo sms, desno hitro klicanje...je pa usaj neki novga za uci, tko da tri mesce bom se zdrzu, pol bom pa pomoje presaltu na xperio U, k pride pol...
Tilk

paix ::

Imam enako izkušnjo, bada 2.0 šteka, ko pes...neverjetno. Tudi jaz imam namen nabavit Xperio U/P, čital sem da je P varianta iz enega kosa Al, kar je super, že od nekdaj kupujem kovinske telefone in kar se build quality tiče, je Wave super; OS, podpora - še zmeraj nimamo je*enih plačljivih aplikacij, da ne govorim o Dolphinu na 1.2, kjer se je ob vsakem dotiku zaslona prikazala naslovna vrstica...vsaj nekaj so uspeli porihtat. Sicer meni browser deluje relativno lepo, ne morem se pa sprijaznit, da telefon šteka v homescreenu, baterija je prazna po 2-3eh dneh lahko rečem neuporabe. Edino upanje, ki še ga imam je, da bom telefon uspel prodat...

urosja ::

ej to ne morem verjet. vsi s enekaj prituzujete da vam šteka itd, meni pa dela gladko. pa ne d abi zdaj nevem kakhvalil telefon ampak res. Čudno no kot da bi imel drug telefon od vas, pa imamo dobesedno enake.

pleomax ::

No,očitno je res bila kriva tema in je sedaj bolje ampak internet je pa počasnejši in ga sestrin corby prehiti,čepram sploh ne podpira 3g,je njej prej odprlo strani -.- baterija pa res ne zdrži skoraj nič :S

urosja ::

pleomax je izjavil:

No,očitno je res bila kriva tema in je sedaj bolje ampak internet je pa počasnejši in ga sestrin corby prehiti,čepram sploh ne podpira 3g,je njej prej odprlo strani -.- baterija pa res ne zdrži skoraj nič :S



Kaj mi lahko malo opišeš kaj delaš z telefonom oz koliko ga uporabljaš da praviš da 1500mAh baterija ne drži skoraj nič.

Ker jaz na dan opravim kakih 6 klicev dolgih od minute do treh pošljem recimo 5 sms-sov 3x na dan pogledam maile ko nisem doma pa mogoče kdaj odigram kako igro 10 minut in je to to. pa ga priklopim na elektriko vedno četrti večer ko grem spat. sicer takrat s emi že buni da je baterije okrog 6% ampak je to to.

jaz imam temo nastavljeno _STClean in mi dela lepo tekoče. Homescreen mi mogoče zašteka le takrat ko imam odprt kak program in se mi po 15s zaslon ugasne.

lp

telexdell ::

Ma saj jaz tudi zatežim šefu po tam dveh letih, da mi je telefon začel štekat, da je baterija takoj prazna, da ga slabo slišim, da ni spomina, da dela slabe fotke, da... in ko s težkim srcem odobri zamenjavo mu takoj pod nos pomolim opis najnovejšega modela, kateri bo odpravil vse moje probleme.

Stari telefon pa dobi kakšen družinski član in ga hvali na vse pretege, koliko boljši da je od njegovega prejšnjega>:D
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

telexdell ::

Zgleda, da je izšla BADA 2.0 za Simobil. Nadgradnja bi naj bila možna preko kiesa.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

MaterVola ::

Preko Kiesa ponudi nov firmware, ja. Gremo posodabljat.

Ninočka ::

Dinc, fuuul hvala za dobra navodila.:)

Ja, Bada 2.0 je že od vikenda (vsaj) na voljo tudi za simobil. Preko Kiesa mi nadgradnja ni uspela, preko multiloaderja takoj. Telefonček dela super, končno deluje Exchange ActiveSync, pa povezava telefona in računalnika preko wifi ... Kul.Zaenkrat nimam pripomb.

meXem ::

Ja kot kaže je res gor, vendar tudi meni ne uspe nadgradnja preko kiesa ...

Vse gre ok, ko pa začne DL podatke pa mi javi : Insufficient disk's free space (requires at least 3000MB).

Seveda imam prostora še več kot samo 3gb tako da nevem kako rešit težavo.

Prosim za kakšno pomoč :)

meXem ::

OK sem že našel problem ...

Težava je bila v polnilniku računalnika in ne telefona!

p.s: bada 2.0 je super (zaenkrat) :)

MaterVola ::

Na T2 gre nadgradnja lepo skozi.

kanixyz ::

lahko uprašam, koliko časa vm je updatal?
ker meni deli zdaj back-upe že kakšno uro, pa se mi ne zdi da se je kaj premaknilo
telefon je v flight-mode-u, in se ga ne da naštimati normalno, tako da je trenutno neuporaben..
kdo ve kaj naresti?

kje se naštima, da update skozi T2?
hvala, lp

MaterVola ::

Simka je od T2, je šlo normalno skozi.

meXem ::

@kanixyz, dela backup kar dolgo ja, meni je dobre pol ure (odvisno tudi od kompa ki ga imaš) tako da ni panike :)

Celi postopek nekje od začetka updejta kiesa, pa do konca nalaganja backupa na novo bado traja dve uri :)
««
5 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Wave (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
32349095 (31017) paix
»

Neučinkovit servis za več mesecev

Oddelek: Mobilne tehnologije
454082 (2412) RejZoR
»

[Android] Slabosti in težave

Oddelek: Mobilne tehnologije
131731 (1621) KoMar-
»

OS Bada

Oddelek: Mobilne tehnologije
285327 (3860) pleomax
»

Možen drug program namesto Kies

Oddelek: Mobilne tehnologije
92735 (2432) pleomax

Več podobnih tem