Forum » Kaj kupiti » nakup prenosnika iz zda
nakup prenosnika iz zda
Skadi ::
Pozdravljeni,
razmišljam o nakupu prenosnega računalnika iz amazon.com. Gledal sem malo cene in so pač prenosniki smešno poceni; nato sem pisal mail na carino kako je z davkom in dejansko moram plačati samo 20% ddv-ja,kao carinska stopnja za prenosnike je prosto (tak je bil njihov odgovor)
Mislim da so garancije pri proizvajalcih prenosnikov itak globalne,tako da s tem,mislim da tudi ne bi smelo biti težav.
Kako je kaj z napajanjem? Ker pretvornike oz. adapterje ki sem jih našel na enaa.si nimajo funkcije da bi pretvorili napetost.
Torej, zanimajo me vaše izkušnje z kupovanjem iz amerike oz. iz amazona. Kako vsa zadeva poteka,na kaj je treba biti pozoren ali se dejansko to splača,kako je kaj z morebitnim vračilom,..itd.
Hvala za odgovore!
Lp
Sandi
razmišljam o nakupu prenosnega računalnika iz amazon.com. Gledal sem malo cene in so pač prenosniki smešno poceni; nato sem pisal mail na carino kako je z davkom in dejansko moram plačati samo 20% ddv-ja,kao carinska stopnja za prenosnike je prosto (tak je bil njihov odgovor)
Mislim da so garancije pri proizvajalcih prenosnikov itak globalne,tako da s tem,mislim da tudi ne bi smelo biti težav.
Kako je kaj z napajanjem? Ker pretvornike oz. adapterje ki sem jih našel na enaa.si nimajo funkcije da bi pretvorili napetost.
Torej, zanimajo me vaše izkušnje z kupovanjem iz amerike oz. iz amazona. Kako vsa zadeva poteka,na kaj je treba biti pozoren ali se dejansko to splača,kako je kaj z morebitnim vračilom,..itd.
Hvala za odgovore!
Lp
Sandi
bluefish ::
Za kater prenosnik se konkretno gre? Načeloma je veliko bolj smiselno naročati iz UK ali DE.
Skadi ::
Ja,res je. Na UK in DE je tudi kar pestra izbira,tako da...
Načeloma kupujem ta prenosnik,ampak se še nisem povsem odločil,lahko mi tudi podate kak predlog. Kupujem ga z displayem od 13,3" do 14"
http://www.amazon.com/Samsung-14-Inch-L...
Načeloma kupujem ta prenosnik,ampak se še nisem povsem odločil,lahko mi tudi podate kak predlog. Kupujem ga z displayem od 13,3" do 14"
http://www.amazon.com/Samsung-14-Inch-L...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 164705 (55251) | c00L3r |
» | Nakup prenosnika iz AvstrijeOddelek: Kaj kupiti | 2103 (1779) | tilen970 |
» | Lahek prenosnik v nižjem cenovnem razredu?Oddelek: Kaj kupiti | 2868 (1591) | Matej1088 |
» | Kupovanje preko amazon.deOddelek: Pomoč in nasveti | 20845 (13071) | bluefish |