Forum » Programiranje » SQL programer
SQL programer
Sklemen ::
Prepričan sem, da v tem forumu sodeluje ali ga bere kar nekaj kandidatov za tole delovno mesto:
http://www.datalab.si/o-podjetju/zaposl...
... pri nas nam ni dolgčas ... Če ima kdo kakšno dodatno vprašanje, naj kar vpraša ...
SKlemen
http://www.datalab.si/o-podjetju/zaposl...
... pri nas nam ni dolgčas ... Če ima kdo kakšno dodatno vprašanje, naj kar vpraša ...
SKlemen
WarpedGone ::
Dobro plačilo?
2k neto + dodatki, za manj me ne spustijo.
ZS.
2k neto + dodatki, za manj me ne spustijo.
ZS.
Zbogom in hvala za vse ribe
zavajon ::
@zavajon: Da. Ni nič nenavadnega pri nas. Ponavadi potem še predstavijo svoje potovanje drugim ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sklemen ()
videc ::
Zanimivo. Škoda, ker nimam zadosti praktičnih izkušenj s SQL-om, ker sem večinoma delal sistemske stvari (informacijski sistemi, AD, Exchange, eDavki, ...), čeprav bi me drugače kar zanimalo.
Mitja Bonča ::
Samo sql? Kaj pa kakšno programsko orodje? A to je mišljeno samo pisanje poizvedb?
samo vprašam.
samo vprašam.
@Mitja Bonča: zaželjena so tudi druga znanja, predvsem delphi, niso pa pogoj.
@Mitja Bonča: od preprostega sql stavka do optimizacije baze.
@Mitja Bonča: od preprostega sql stavka do optimizacije baze.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sklemen ()
_Dejan_ ::
Ker iščejo SQL Programerja pomeni da mora obvladati vse kar se tiče SQL-a npr:
-Query, view (SELECT, UPDATE, INSERT, JOIN ...)
-Funkcije, Procedure, Transakcije
-Trigerji
-Backup/Restore baze
-Optimizacija
-Verjetno tudi migracija in mirroring
In ostale zadeve ki se tičejo SQL serverja...
Drugače pa se mi zdi zanimiva služba, sploh če res ni komplikacij pri dopustu(Sam zelo rad potujem) :) Če ni skrivnost mezanima kolikšna pa je minimalna plača?
-Query, view (SELECT, UPDATE, INSERT, JOIN ...)
-Funkcije, Procedure, Transakcije
-Trigerji
-Backup/Restore baze
-Optimizacija
-Verjetno tudi migracija in mirroring
In ostale zadeve ki se tičejo SQL serverja...
Drugače pa se mi zdi zanimiva služba, sploh če res ni komplikacij pri dopustu(Sam zelo rad potujem) :) Če ni skrivnost mezanima kolikšna pa je minimalna plača?
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
cekr ::
Če ni skrivnost mezanima kolikšna pa je minimalna plača?
734,15€ bruto je minimalna plača.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
krneki0001 ::
2000 evrov neto plače, za manj se ne splača. Za 734 evrov se pa v postli zjutraj raje obrnem pa počakam na socialno pomoč, pa popoldne ko vstanem, kej pofušam za 50 ali 100 evrov in pokasiram 3x več v celem mesecu.
Kvalifikacije:
14 let programiranja (SQL in sicer na DB2 bazah)
Kvalifikacije:
14 let programiranja (SQL in sicer na DB2 bazah)
feryz ::
Tudi pri nas ni dolgčas, mi pa Pantheon uporabljamo.
Pravzaprav je vsak dan zelo burno.
Znalci navalite, mogoče celo kaj izboljšate.
Pravzaprav je vsak dan zelo burno.
Znalci navalite, mogoče celo kaj izboljšate.
fiction ::
Ne vem zakaj, ampak SQL programer se mi malo čudno sliši. Ali DBA ali pa programer. Navsezadnje je rezultate poizvedbe smiselno nekako predstaviti in je tako SQL le del "službe".
Dodatno vprašanje: zakaj zaboga tole ni med zaposlitvenimi oglasi, ampak je bilo potrebno odpreti svojo temo?!
Dodatno vprašanje: zakaj zaboga tole ni med zaposlitvenimi oglasi, ampak je bilo potrebno odpreti svojo temo?!
_Dejan_ ::
Če ni skrivnost mezanima kolikšna pa je minimalna plača?
734,15€ bruto je minimalna plača.
Sem mislil, da se ne bo našel nihče ki ne bo razumel kaj sem mislil... Kolikšna je minimalna bruto plača v sloveniji mi je jasno. Zanima me kolikšna je minimalna plača ki jo imajo zaposleni programerji pri njih. Če je to 734€ potem dvomim, da bo kdo sprejel tako službo, oz. ja če je v krizi in nujno potrebuje vsaj nekaj denarja...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
WarpedGone ::
>> Dodatno vprašanje: zakaj zaboga tole ni med zaposlitvenimi oglasi, ampak je bilo potrebno odpreti svojo temo?!
Ker izpade bolj "flashy".
Stvar je vedno taka: večja kot je reklama, bol zanič je izdelek. Same here.
Edit: Vsem tem firmam je kristalno jasno, kdo (ime, priimek) je dober kader in jim je tut jasno da z dovolj denarja dobijo kogarkoli. Ampak one nebi plačale velike denarje in raje lovijo poceni nov "dober" kader, ki skozi leta pri njih postane "dobro" plačan. Če firma prej ne propade.
Ker izpade bolj "flashy".
Stvar je vedno taka: večja kot je reklama, bol zanič je izdelek. Same here.
Edit: Vsem tem firmam je kristalno jasno, kdo (ime, priimek) je dober kader in jim je tut jasno da z dovolj denarja dobijo kogarkoli. Ampak one nebi plačale velike denarje in raje lovijo poceni nov "dober" kader, ki skozi leta pri njih postane "dobro" plačan. Če firma prej ne propade.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
BigWhale ::
Pa še božičnice majo :)
Datalab zaposlene nagradil z delnicami
Majo? Kako to mislis? To si ti nekaj narobe prebral. Delnice so dobili in z njimi ne smejo razpolagati tri leta. Izplacilo bozicnice 2010 torej sele let 2013. Takrat bo to lahko vec denarja kot danes ali pa drobiz. :>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neto plača in bolniška odsotnost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16855 (8206) | MadMicka |
» | Trenutna plača v Revozu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30724 (11888) | PunkDude |
⊘ | Sava Kranj ponuja za delavce 800 evrov bruto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23348 (20075) | BigWhale |
» | Dvig urne postavke, Bruto in Neto plača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20296 (17912) | McHusch |
» | Novi plačilni razredi v SlovenijiOddelek: Loža | 11471 (4260) | T-Mac |