Forum » Strojna oprema » Acer aspir 6920g se ne prižge
Acer aspir 6920g se ne prižge
ncnevem ::
Imam problem, ker prenosnik ne kaže več znakov življenja.
Napajalnik zgleda, da dela, ker sem ga preizkusil na drugem prenosniku.
Na prenosniku, se ne prižge nobena lučka. Če pa prisloniš uho na tipkovnico, slišiš klikanje.
Prosim za kakšen nasvet. Hvala.
Napajalnik zgleda, da dela, ker sem ga preizkusil na drugem prenosniku.
Na prenosniku, se ne prižge nobena lučka. Če pa prisloniš uho na tipkovnico, slišiš klikanje.
Prosim za kakšen nasvet. Hvala.
Duhec ::
Izklopi napajalnik, odstrani baterijo, vklopi napajalnik, vklopi prenosnik. Je kaj sprememb?
nastk1 ::
zdravo! jaz imam iste probleme ze nekaj casa vendar se mi je vsakic prizgau, ce ne cez eno uro pa cez 3 ;)
nobeden ne ve kaj se dogaja, preostane mi le se servis in te zadeve :S danes pa se mi ne prizge ze tko lepo stevilo ur. Glede na to d je od tvojega problema KEKEC minilo ze nekaj casa, me zanima kako si ga resil?
nobeden ne ve kaj se dogaja, preostane mi le se servis in te zadeve :S danes pa se mi ne prizge ze tko lepo stevilo ur. Glede na to d je od tvojega problema KEKEC minilo ze nekaj casa, me zanima kako si ga resil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se več ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3476 (3232) | BorutK-73 |
» | mrezna karticaOddelek: Strojna oprema | 986 (853) | T-Mac |
» | Writerja ne snemataOddelek: Pomoč in nasveti | 783 (694) | benko |
» | KondenzatorjiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1762 (1408) | Pyr0Beast |
» | Ali evropske komponente delujejo v ZDA in obratno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 908 (666) | OldSkul |