Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se zajebava
računalnik se zajebava
tiger22 ::
Moj drugi računalnik se mi stalno šteka-ga moram resitiravati in podobno.Ima nod32 antivirus .Približno 500 gb je bolj za igrice, naj bi bil zmogljiv...
Na začetku mi je vredu delal potem pa se je kdaj kar sam reitiral,se je vse ozadje obarvalo modro in sem ga moral resitirati ali izklopiti iz elektrike sam krivim fajle ampak sploh ni nujno,da je to krivo.
Zdaj pa-ko ga vžgen mi ropota normalno ampak vedno z enakim "tonom" nič ne "premleva"kot ponavadi, ko daš CD noter ko se vžiga...IN NA EKRANU NI NIČ!-sama tema skozi!Pa tudi če ga poskusim resitirazi,izklopiti iz elektrike ni nič.
Zelo bom hvaležen,če mi lahko kdo kaj pomaga,da bo delal.
Hvaležen bom vsakršne bomočo.
Hvala vnaprej.
Na začetku mi je vredu delal potem pa se je kdaj kar sam reitiral,se je vse ozadje obarvalo modro in sem ga moral resitirati ali izklopiti iz elektrike sam krivim fajle ampak sploh ni nujno,da je to krivo.
Zdaj pa-ko ga vžgen mi ropota normalno ampak vedno z enakim "tonom" nič ne "premleva"kot ponavadi, ko daš CD noter ko se vžiga...IN NA EKRANU NI NIČ!-sama tema skozi!Pa tudi če ga poskusim resitirazi,izklopiti iz elektrike ni nič.
Zelo bom hvaležen,če mi lahko kdo kaj pomaga,da bo delal.
Hvaležen bom vsakršne bomočo.
Hvala vnaprej.
BALAST ::
Moj drugi računalnik
Uporabljaj prvega.
naj bi bil zmogljiv...
zmogljiv je tudi ABAK.
ozadje obarvalo modro
Če si prespal zadnih 25let potem je to nekaj nenavadnega.
sam krivim fajle
Pa jih poravnaj nazaj.
ko ga vžgen mi ropota normalno
Kdaj si imel zadnji redni servis?
IN NA EKRANU NI NIČ
Si prepričan da gledaš v pravo škatlo?
če ga poskusim resitirazi
Prvič slišim ta termin, je to kakšen brivnik?
vsakršne bomočo
Se to sklanja bomoča, bomoče...?
Hvala vnaprej.
Ni za kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photoshop problemOddelek: Programska oprema | 1514 (1438) | mayhem |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3688 (3114) | DT232 |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1191) | Meizu |
» | Win Vista HP in Daemon Tools - konfliktOddelek: Pomoč in nasveti | 1961 (1635) | El Nino |
» | Nad32 problem?Oddelek: Programska oprema | 1096 (898) | Spajky |