Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč!
Pomoč!
David6 ::
Sem menjav napajanik iz 230V na 250V in bi vas vprašal a če mam napajalni kabel 230V napajalnik pa 250V a potem mogoče to ta problem zakaj se mi računalnik ne prižge?
Lp
Lp
- zaklenil: Rotaidal ()
mastah ::
čist možno, jaz bi na tvojem mestu sel v trgovino in zahteval kabel za 250V
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mastah ()
David6 ::
hvala obema ker zdaj sem pa probal ko mam enkrat tam je pa napajalni kabel 250V in sem probal in se je zagnal mislita da bo to?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: David6 ()
KoMar- ::
Ne. Problem je, da misliš, da je za kabel ista oznaka kot za moč napajalnika. Napajalni kabli komot zdržijo več 1000 W.
virtuality ::
NE! Nič ni kriv kabel. Iz vtičnice dobiš ti 230V kakor jaz vem in ne moreš dobiti več. Potem pa pretvori napajlanik v linije 3.3V 5V 12V itd,..... Moč napajalnika pa je v W (wattih) in je čist vseeno. Malo si preberi preden kaj govoriš.
Rotaidal ::
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedan
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se ne požene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7699 (6262) | Šolar |
» | PC ne dela na posamezni lokacijiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2390 (1790) | ssokec |
» | Priklop termostata na konvektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4871 (3176) | T0RN4D0 |
» | Napetost v Ameriki, 440V, 60HzOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6679 (6439) | Business |
» | Napajalnik bi rad utišal (vendar ne dokončno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2365 (1951) | frenk |