Forum » Pomoč in nasveti » Micro Atx matična plošča v običajno ohišje računalnika
Micro Atx matična plošča v običajno ohišje računalnika
easyrider3 ::
Mi lahko kdo pove,če obstaja običajno ohišje za računalnik,ki bi imelo tudi možnost vgraditi micro Atx matično ploščo.Problem je samo če se ne bi dalo fiksirat plošče,ker je manjša in ima drugače razporejene luknje za privijačit vijake.
Sem imel ohišje v katerega je bila vgrajena Asusova plošča in nato sem hotel v njo vstavit micro atx in ni varijante da bi jo lahko fiksiral,ker ni bilo možno vijake privijačit.
IvoJan ::
Zato ker moras premaknit spacerje.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Ni varijante da bi lahko montiral,ker nimam kaj premikat itd.... Najbrž takrat še deset let nazaj ni bilo možno kombinirat bilo katero ploščo v navadno ohišje.Saj ni panike bom kupil drugo ohišje in napajalnik že imam od prejšnjega in me zanima če bo tale na spodnjem linku odgovarjalo moji micro plošči? To je najbolj ugodno ohišje in zame čisto dobro.
http://www.cool-pc.org/artikel/18456/oh...
http://www.cool-pc.org/artikel/18456/oh...
Sem se odločil,da bom kar tisto zgoraj omenjeno ohišje kupil,poprej moram pa samo še poklicat in jih vprašat če imajo na zalogi,ker sem že parkrat obvisel in nisem potem dobil paketa. Hvala vsem za vsa priporočila itd...pa lep večer vsem želim naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nettop - izbiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1044) | akulp |
» | Računalnik do 250€Oddelek: Kaj kupiti | 3671 (3237) | opeter |
» | Stabilen mali tih...Oddelek: Kaj kupiti | 3372 (2156) | PrimozR |
» | kateri mini ITX ohišje ?Oddelek: Kaj kupiti | 3504 (3298) | ovdje kokoš |
» | Iščem namizni računalnik z majhnim ohišjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12995 (10302) | krneki0001 |