» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
254 / 312
»»

Lion29 ::

oo7 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

mnja.. in the last kingdom po mojem ni na ravni vikingom... in vsi tej skupaj x10 niso na ravni spartakusa

Vikings je bila dobra na začetku sedaj je čedalje slabše. The last kingdom je imel pa prvo sezono malo čudno potem pa iz sezone v sezono boljše.
Spartacus je bila dobra TV serija ampak sta mi zgornji dve boljši :)

citso tko informativno... v cem so ti zgornji dve boljsi?
izbriri ugralcev, igri, scenografiji, muziki, produkciji, story telling, zanr?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

oo7 ::

Lion29 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

mnja.. in the last kingdom po mojem ni na ravni vikingom... in vsi tej skupaj x10 niso na ravni spartakusa

Vikings je bila dobra na začetku sedaj je čedalje slabše. The last kingdom je imel pa prvo sezono malo čudno potem pa iz sezone v sezono boljše.
Spartacus je bila dobra TV serija ampak sta mi zgornji dve boljši :)

citso tko informativno... v cem so ti zgornji dve boljsi?
izbriri ugralcev, igri, scenografiji, muziki, produkciji, story telling, zanr?

Kar se tiče igralcev so povsod vredu edino Ragnar se mi zdi razred zase.
Igra tudi pri vseh treh vredu.
Scenografija tukaj bi dal prednost Rimu.
Glasba definitivno Vikings.
Produkcija vse tri ? Ne vem.
Zgodba The Last Kingdom > Vikings > Špartak
Žanr Vikingi in Rim tukaj mi je oboje zelo zanimivo.

Špartak je bil narejeno najmanj realno skakali so v višave in se drli na ves glas :) kri nenormalno špricala in ostal CGI zgledalo je vse skupaj bolj umetno kot Vikings in The last Kingdom.
Ampak, da ne bo pomote Špartakus mi je dobra TV serija samo sta mi tisti dve vseeno boljši.

hja... spartakus definitvno produkcija (cgi, grafika, lighting, muzika, etc) 5x na visjem nivoju... potem vikingi in nazadnje tlk
to da pri spartakusu ni bilo realno...se meni ni zdelo... bili so najboljsi od najboljsih...

kar se tice zgodbe, jap, je pri vseh kr OK, story telling tudi

glede na kri, sex, nudity... pa je treba dati spartakusu kapo dol, saj so orali ledino...

Kaj ti pa pri TLK ne odgovarja ?

Your Honor zaenkrat kar vredu. Me pa zanima koliko časa lahko vlečejo to zgodbo ? 1 sezono ? 5 sezon ?

AmokRun ::

Saj bo samo ena sezona - miniseries.

AmokRun je izjavil:

Saj bo samo ena sezona - miniseries.

Če je miniseries pomeni samo 1 sezona ? Tega nisem vedel :P

Hvala

oo7 je izjavil:

Kaj ti pa pri TLK ne odgovarja ?

dokaj slaba produkcija.... sicer mi je pa vsec serija, ne me narobe zastopit

IL_DIAVOLO ::

Your Honor

Uff, sem cvikal kdo bo stopil skozi vrata in mu prerezal vrat. No, zdaj je se na slabsem, ta mafijec zgleda kar scary. In se najboljse, ce bo adam zdrzal po tem epilogu, ne kaže dobro. Hope not.

Zgodovina sprememb…

klempo ::

Tribes of Europa Season 1 Netflix

In 2070, three siblings set out to change the fate of Europe after a global catastrophe fractures it into countless microstates fighting for dominance.

Sweet Home aka Seuwiteu Hom Season 1 Netflix

Hyunsoo, a loner high school student who lost his entire family in a terrible accident, moves to an old apartment complex called Green Home.

Home for Christmas Season 2 Netflix

The constant comments on single life of 30 year old Johanne and society's expectations of the perfect family Christmas finally gets to her. Johanne starts a 24 day hunt for a partner to bring home for Christmas.

The Stand Season 1 CBS

After the world is in ruins, due to a man-made plague, a battle of Biblical proportions ensues between the survivors.

El Cid Season 1 Amazon Prime

The story of Rodrigo Díaz de Vivar, a Castilian nobleman and war hero in medieval Spain.

Tin Star: Liverpool Season 3 SKY

Ex undercover UK cop turned police chief of a small town in the Canadian Rockies does what he must to defend his family from those in power whether it's the oilmen, the preachers or the gangsters.

Veneno Season 1 HBO Max

A biographical story of La Veneno, transgender icon and TV personality, and those who surrounded her.

Shadowplay Schatten der Morder Season 1 ZDF

Max McLaughlin is an American cop who arrives in Berlin in the summer of 1946 to help create a police force in the chaotic aftermath of the war.

Cheetah ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Your Honor

Uff, sem cvikal kdo bo stopil skozi vrata in mu prerezal vrat. No, zdaj je se na slabsem, ta mafijec zgleda kar scary. In se najboljse, ce bo adam zdrzal po tem epilogu, ne kaže dobro. Hope not.

Dobra je bla 3. epizoda. Men se zdi da je vsako epizodo bolse, upam da bo se tako naprej :)

A Discovery of Witches Season 2 HBO

Zgodovinarka in čarovnica Diana Bishop dobi začarani rokopis 'Ashmole 782' in ve, da mora razrešiti njegove uganke. Pomoč ji ponudi skrivnostni Matthew Clairmont, ki je vampir - čarovnice pa ne bi smele zaupati vampirjem.

Riviera Season 3 SKY

A woman discovers her family's lifestyle has been funded by blood and seeks to protect herself and her loved ones.

negot ::

,super zadeva, :)

bambam20 ::

oo7 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Je kdo pogledal novo tv serijo The Stand ? Kakšen se vam je zdel pilot ?

Ravno tole sem mislil povprašat, če je kdo že gledal. Serija je posneta po knjižnemu delu Kinga in upam, da je dobra.

Leta 1994 je že bila posneta mini tv serija, ki je zajemala 4 dele.

Sem pogledal pilot pa zaenkrat še nimam kakšnega posebnega mnenja moram pogledati še kakšno epizodo :P

Tiste z 1994 pa nisem gledal.

Če bi si pogledal prvotno 4 delno serijo iz 1994 bi takoj videl, da je zdajšnja vsaj po prvem delu identična kopija.

Cobra Kai: Season 3 | Quiet! Here's a New Premiere Date | Netflix

1 januar 2021

negot ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: negot ()

Bom kar zaključil z TV serijo The Stand. Pogledal dva dela in je čisto brez veze vse skupaj.

Kurzweil ::

oo7 je izjavil:

Bom kar zaključil z TV serijo The Stand. Pogledal dva dela in je čisto brez veze vse skupaj.

Staro si pogledal? Tisto, ki jo je 4 dele?

Argica ::

TEHRAN super serija.

Okapi ::

Tehran je v redu, zelo dobra na to temo (tudi podobna Homelandu) je pa francoska Le Bureau des Légendes. Že 5 sezon.
The Bureau (TV series) @ Wikipedia

Pogledal Queen Gambit pilot zaenkrat zelo dobro :)

Kurzweil je izjavil:

oo7 je izjavil:

Staro si pogledal? Tisto, ki jo je 4 dele?

Nisem gledal.

klemenSLO ::

Your Honor dober 4 del... skoz je dramatično :)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Kalup Season 1 SUPERSTAR

Ova igrana mini-serija, urađena u četiri epizode,nastala je po elementima istinitih priča iz afere ,,Nestale bebe". Ova afera otvorena je u Srbiji početkom ovog veka, a obuhvata period još od sedamdesetih godina dvadesetog veka. Radnja serije je smeštena u sadašnje vreme u kom bivši policajac, a sada privatni istražitelj Ljuba, na poziv jedne grupe roditelja nestalih beba pokušava da dođe do istine.

Tajkun Season 1 SUPERSTAR

U centru priče je Vladan Simonović, u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao tokom raspada Jugoslavije 90-ih godina prošlog veka. Ako je ranije iz senke mogao da upravlja svojom kompanijom, a donekle i privredom cele zemlje, političari na vlasti sada ga po potrebi stavljaju na svojevrsni stub srama, koristeći ga za jačanje svog političkog autoriteta.

Klan Season 1 SUPERSTAR

Dva provincijalna probisveta, uprkos brojnim preprekama, uspevaju da se svojim beskrupuloznim i surovim akcijama uzdignu u sam vrh podzemlja. Ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope uzdrmalo je do dna srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, karte se ponovo dele, svi žele svoje parče plena i spremni su na sve da bi ga osvojili... Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina.

Državni Službenik Season 1 SUPERSTAR

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga.

c3p0 ::

klemenSLO je izjavil:

Your Honor dober 4 del... skoz je dramatično :)

Postaja že malo cringe, daj mali idi že v zapor, "crime life" ni zate.

FTad ::

Your Honor

serija je zanimiva in ves čas napeta.

Zanimiv twist, da je mother in law po nesreci preverila, ce sta nesla roze na grob ob obletnici smrti.

Saj bi dejansko verjetno nesreco uspel prikriti, a kaj ko bo sin vse pokvaril, ker pac ne razume, kdaj je treba lagati za "the greater good"

Cheetah ::

FTad je izjavil:

Your Honor

Zanimiv twist, da je mother in law po nesreci preverila, ce sta nesla roze na grob ob obletnici smrti.

Saj bi dejansko verjetno nesreco uspel prikriti, a kaj ko bo sin vse pokvaril, ker pac ne razume, kdaj je treba lagati za "the greater good"

Tale 4. epizoda je bila res napeta,
meni še posebi med tisto večerjo. Najprej ko je ta tašča odkrila, da se laže kot si rekel, potem ko je sin kazal tiste fotografije sem se kar bal da bi po pomoti pokazal še tiste, ki jih je slikal na kraju nesreče potem pa še seveda tista krpa (se je kar dobro izmuznil).

V glavnem, odlična serija... če gre še tko naprej definitivno med top 5 za mene :)

Če še kdo ni pogledal, res priporočam.

klemenSLO ::

The Expanse 5 sezona tudi odlično. Produkcija je sploh fenomenalna.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Cheetah je izjavil:

FTad je izjavil:

Your Honor

Tale 4. epizoda je bila res napeta,
meni še posebi med tisto večerjo. Najprej ko je ta tašča odkrila, da se laže kot si rekel, potem ko je sin kazal tiste fotografije sem se kar bal da bi po pomoti pokazal še tiste, ki jih je slikal na kraju nesreče potem pa še seveda tista krpa (se je kar dobro izmuznil).

V glavnem, odlična serija... če gre še tko naprej definitivno med top 5 za mene :)

Če še kdo ni pogledal, res priporočam.

Ma ne vem, kaj so zeleli s tisto krvavo krpo narediti. Prvih nekaj epizod je kazalo, da bo iz tega en hud nepredviden twist, na katerega sodnik ni pomislil. Zdaj jo je pa pac pospravil in je to to. Pa tudi, ce bi svoji babici priznal, da je bil on tisti, ki ga je zbil, bi ona vseeno ostala na njuni strani. Problem je le v tem, da tamau ne more/zeli sprejeti, da bo treba do konca zivljenja lagati, sicer so vsi na slabsem oz ne bi sedaj priznanje prineslo nic dobrega.

Dobro, ce bi kazal slike iz nesrece, se samo po sebi še ne bi izdal, bi bilo ga pa definitivno vprasali, kaj je tam pocel.

Sem začel gledati House of cards zaenkrat kar zanimivo. Sem pa opazil, da je 6 sezona zelo slabo ocenjena ? Se jo splača pogledati ali samo 1-5 ?

buttcrack ::

poglej do konca, če si jih 5, boš pa ja še 6.

fora pa je da so jo po Spaceyevi pedo-prigodi posneli na novo, brez njega.

buttcrack je izjavil:

poglej do konca, če si jih 5, boš pa ja še 6.

fora pa je da so jo po Spaceyevi pedo-prigodi posneli na novo, brez njega.

Ne ne sem komaj začel gledati. Trenutno sem pri 3 epizodi prve sezone. Sem samo gledal kako so kaj ocenjene epizode pa sem videl, da je 6 sezona daleč najslabše ocenjena.

Briljantno so tole zapletli pri vecerji.

Samo vprašanje casa, kdaj se bo izpovedal babici, morda znajo celo vsi 3(Adam, Elizabeth, Charlie) zajebat sodnika, da je bil on glavni krivec. Več kot ocitno ima Elizabeth rajsi Adama(ne Adam in ne Charlie ga ne marata pretirano) in bo naredila vse, da ga zaščiti pred taksno vzgojo, kot jo fura Michael. Adam dejansko ni povzrocil vsega tega sranja, ampak Michael.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Briljantno so tole zapletli pri vecerji.

Samo vprašanje casa, kdaj se bo izpovedal babici, morda znajo celo vsi 3(Adam, Elizabeth, Charlie) zajebat sodnika, da je bil on glavni krivec. Več kot ocitno ima Elizabeth rajsi Adama(ne Adam in ne Charlie ga ne marata pretirano) in bo naredila vse, da ga zaščiti pred taksno vzgojo, kot jo fura Michael. Adam dejansko ni povzrocil vsega tega sranja, ampak Michael.

To sicer ne verjamem, da bi zeleli zvrniti krivdo na sodnika. On je v osnovi deloval z namenom, da bi zascitil sina. Saj je v prvi epizodi imel namen, da se javi policiji, ampak ko je ugotovil, koga je zbil, se je razumljivo premeislil. Tudi naknadno prikrivanje iz namenom, da mu prijatelj pomaga izginiti avto je bilo misljeno kot malenkost ampak se je vse skupaj izfizilo. Potem pa je poskusil cim bolje hendlat situacijo glede na dane moznosti.

Zal pa Michael ne razume, da Adam potrebuje psiholosko pomoc, ker se vidi, da to kar je storil in kako se je vse skupaj razpleto, ga zre in pece vest. Stvar ni tako enostavna. Problem je tudi Adamova naivnost, da ce bi sedaj priznal krivdo, da bo pa potem lazje.

WallSreet ::

Nekaj tednov nazaj sem začel gledati Don't Look Deeper in vse skupaj pogledal do konca v Nedeljo 27.12.2020

Set in Merced, California, "fifteen minutes into the future," DON'T LOOK DEEPER centers on a high school senior who can't seem to shake the feeling that something about her just isn't right. And that something is... she's not human... not one of us. This revelation of what she really is, where she comes from, and who has started looking for her, sets in motion a series of events that suddenly puts her entire life in jeopardy.

Nič posebnega, niti nisem imel nekih pričakovanj saj sem serijo našel čisto naključno. Če koga zanima tovrstna tematika potem je verjetno kar v redu. Vse skupaj je precej hitro (kar mi je bilo všeč). 14 delov in vsak po 7-9 minut. Delim če koga morda zanima podobna tematika. Don Cheadle igra v serije kar me je prijetno presenetilo glede nato da je serija bolj Lowkey.

hunter01 ::

oo7 je izjavil:

Sem začel gledati House of cards zaenkrat kar zanimivo. Sem pa opazil, da je 6 sezona zelo slabo ocenjena ? Se jo splača pogledati ali samo 1-5 ?

Meni je bila tudi 6 sezona odlična, ocena bi rekel da je izključno posledica Kevin Spacey škandala, ta sezona je potem bila za uresničevanje frustracij (negativne ocene). Karkoli več ti povemo o sezoni bo spoiler.

Overall meni osebno ena najboljših serij!

Vikings Season 6 History

After years of turmoil and tragedy, the series reaches its biggest climax yet with the Vikings traveling to never-before-seen locations thousands of miles from Kattegat, meeting vicious rivals worthy of their strategic combat and finally facing the consequences of Ragnar's death. The Seer's visions come to fruition as the final season answers important life-altering questions while making it clear, the war is far from over.

Cobra Kai Season 3 Netflix

Decades after their 1984 All Valley Karate Tournament bout, a middle-aged Daniel LaRusso and Johnny Lawrence find themselves martial-arts rivals again.

Equinox Season 1 Netflix

Astrid was traumatized by the mysterious disappearance of a school class in 1999. Twenty years later, when she finds out that the only survivor from 1999 mysteriously died, Astrid sets off to discover what really happened.

Chilling Adventures of Sabrina Season 4 Netflix

As her 16th birthday nears, Sabrina must choose between the witch world of her family and the human world of her friends. Based on the Archie comic.

Monarca Season 2 Netflix

After 20 years, Ana María returns to Mexico and vies for control of her family's tequila empire as it threatens to crumble under corruption and secrets.

Perfect Commando aka Californian Commando Season 1 Elisa

Van Hamilton's first ever trip to his mother's homeland, Finland, takes a wrong turn as soon as he gets off the plane. The 23-year-old kid from California was supposed to have a five-star holiday with his girlfriend Rachel. Instead, he is handcuffed and sent to faraway army barracks to be trained as a commando.

Cosmos Possible Worlds Season 2 National Geographic

Following the wildly successful "Cosmos: A Spacetime Odyssey," Neil deGrasse Tyson returns as host to translate more revelations of science into a lavish transporting experience, taking audiences on a series of spiritual voyages of exploration. The show reveals previously uncharted realms, including lost worlds, worlds yet to come, and the worlds that humans may one day inhabit.

The Watch zelo obetavno.

Koncno vikingi

Zunaj je tudi ze 2. sezona Transformers: War for Cybertron

10. januarja prihaja slovenska nadaljevanka Primeri inšpektorja Vrenka. V glavni vlogi je Darko Varga(meni osebno top igralec), ki je prepričljivo odigral Lepca v filmu Petelinji zajtrk, videli pa bomo tudi najboljšo slovensko igralko Katarino Čas in igralsko legendo Rifleta. Drevenška in Šparovca pa sem videl zgolj v humorističnih vlogah. V glavnem cel kup znanih igralcev tudi za laike, kot sem sam.

Igralsko ne vem, če je sploh lahko še boljše(pustimo ob strani izpete in prežvečene cavazze), zvok in ostalo produkcijo pa bomo videli, če bo na nivoju. Imam dober občutek, čeprav nisem ljubitelj slovenske produkcije in samih igralcev, ki pa so v tem primeru nadpovprečno dobri, če že ne kar zvezdniški za slovenski standard.

Fingers crossed

lolipop2 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

10. januarja prihaja slovenska nadaljevanka Primeri inšpektorja Vrenka. V glavni vlogi je Darko Varga(meni osebno top igralec), ki je prepričljivo odigral Lepca v filmu Petelinji zajtrk, videli pa bomo tudi najboljšo slovensko igralko Katarino Čas in igralsko legendo Rifleta. Drevenška in Šparovca pa sem videl zgolj v humorističnih vlogah. V glavnem cel kup znanih igralcev tudi za laike, kot sem sam.

Igralsko ne vem, če je sploh lahko še boljše(pustimo ob strani izpete in prežvečene cavazze), zvok in ostalo produkcijo pa bomo videli, če bo na nivoju. Imam dober občutek, čeprav nisem ljubitelj slovenske produkcije in samih igralcev, ki pa so v tem primeru nadpovprečno dobri, če že ne kar zvezdniški za slovenski standard.

Fingers crossed

Povzeto po odličnih knjigah Avgusta Demšarja. Priporočam. :)

otago ::

Hightown, sezona 1 super gledljiva. Sezona 2 bo.

Cobra Kai pogledal prvi dve epizodi tretje sezone. ZAKON 8-)

Facebook dev ::

Se mi zdi, da bo pestra naslednja epizoda Your Honor :)
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Facebook dev je izjavil:

Drzi. Ves cas se nekaj dogaja in je napeto. Da je temu tako, je verjetno predvsem dejstvo, da je to mini serija z malim stevilom epizod.

Outcast ::

Facebook dev je izjavil:

Do you have a PROOF LOL?:))

Dober del, komaj čakam naslednjega!;)

Loudermilk kdo gleda? Prišla 3. sezona. Lahkotna in za moj okus zelo simpatična zadeva.
Loudermilk (TV series) @ Wikipedia

Kaj pa Evil? Sicer eno leto stara serija, spominja na X-files, samo da so paranormalne zadeve namesto vesoljcev, in katoliška cerkev namesto FBI.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Tomažž ::

Zadnje čase padel v tole

3%

Kdo spremlja?

matobeli ::

A High Score, dokumentarna serija o razvoju video/pc iger ste že vsi pogledal? Sem včeraj bingal vse dele, prav super zadevšna.
««
254 / 312
»»